Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
osobní rozvoj

Vyhořet může každý - 20%
(2x)
„Takový pilný a šikovný, jak se vám to stalo?“ Syndrom vyhoření dokazuje, že pracovitost není jen ctnost. Práci na 150 % nikdo neocení. Moderátor Aleš Cibulka, mezzosopranistka Dagmar Pecková a sportovní reprezentantka Olga Šípková otevřeně přiznávají, jak je maximální nasazení přivedlo do pekel.
osobní rozvoj
Ukázky

Vyhořet může každý

249 Kč
199 Kč
Buddhovy příběhy na dobrou noc - 20%
Jaké by to bylo znovu oněmět úžasem a uvěřit, že je možné cokoli? Anebo načerpat inspiraci a podívat se na svět úplně novýma očima?
osobní rozvoj
Ukázky

Buddhovy příběhy na dobrou noc

248 Kč
198 Kč
Konec utrpení v rodinách a vztazích - 20%

Tato unikátní a nadčasová publikace vás provede krok za krokem k prohlédnutí a proměně rodové zátěže, emočních zranění a projekcí, které jsou příčinou utrpení mezi lidmi.

osobní rozvoj
Ukázky

Konec utrpení v rodinách a vztazích

337 Kč
270 Kč
Proč si nerozumíme - 20%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
osobní rozvoj
Ukázky

Proč si nerozumíme

249 Kč
199 Kč
Nasadit vlastní kůži - 20%
(1x)
Nejprovokativnější a zároveň nejpraktičtěji zaměřená kniha od autora celosvětového bestselleru Černá labuť. Taleb nově definuje, co znamená rozumět světu, být úspěšný ve své profesi či být prospěšný spravedlivé společnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Nasadit vlastní kůži

195 Kč
156 Kč
Cesta nespoutané ženy - 20%
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
osobní rozvoj
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
155 Kč
Tajemství řeči těla - 20%
(1x)
Odhalte skutečné záměry všech lidí, se kterými se potkáte!
osobní rozvoj
Ukázky

Tajemství řeči těla

254 Kč
203 Kč
Antropoložka na Marsu - 20%
(2x)
Doktor Oliver Sacks na své průzkumné cestě za poznáním mozku a lidské psychiky tentokrát opustil nemocnici a vydal se za svými pacienty do prostředí, kde opravdu žijí.
osobní rozvoj
Ukázky

Antropoložka na Marsu

165 Kč
132 Kč
Čeho před smrtí nejvíce litujeme - 20%
(4x)
Příběhy lidí loučících se se životem se prolínají s osobním příběhem autorky, hledající pozitivní smysl plného prožívání přítomnosti při stejně plném vědomí vlastní konečnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Čeho před smrtí nejvíce litujeme

299 Kč
239 Kč
Jak vést (zdánlivě) nemožné rozhovory - 20%
Tato kniha učí čtenáře, jak při vedení rozhovorů účinně argumentovat, jak smiřovat protichůdná stanoviska a nenuceně přesvědčovat konverzačního partnera.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak vést (zdánlivě) nemožné rozhovory

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 741 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 75 > >>