Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
naučné

Pohledem divokých zvířat - 20%

Pojďme se podívat na svět trochu jinýma očima… Knížka Pohledem divokých zvířat nabízí deset povídek, ve kterých spolu s hlavními hrdiny – zvířaty prožijeme jejich životní osudy. Vydáme se na zmrzlé severské pláně mezi vlky, poplujeme světovými moři s delfíny, budeme provázet tygřici džunglí, staneme se svědky souboje paroží v českém lese.

naučné
Ukázky

Pohledem divokých zvířat

209 Kč
167 Kč
Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví - 20%
Které postavy z antiky či biblických časů inspirovaly naše předky natolik, že jejich jména zůstávají součástí našeho jazyka až do dnešních dnů?
naučné
Ukázky

Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví

149 Kč
119 Kč
Tajemství Pražského hradu - 20%
Chcete, aby se obyčejná procházka na Pražský hrad proměnila v objevitelskou výpravu, která bude vaše děti bavit? Přečtěte si tuto knihu! Zavede vás na nejkrásnější místa na Pražském hradě a v jeho okolí a představí je způsobem, který je pro děti poutavý a zábavný: prostřednictvím pověstí, mýtů a zajímavostí.
naučné
Ukázky

Tajemství Pražského hradu

149 Kč
119 Kč
Zeptej se astronauta - 20%

První kniha, která tě připraví pro let na oběžnou dráhu Co to vlastně znamená stát se astronautem? Jaké to je cestovat po oběžné dráze Země rychlostí 28 000 kilometrů za hodinu? Jak působí na lidské tělo nulová gravitace?

naučné
Ukázky

Zeptej se astronauta

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 44 položek
<< < 1 .. 3 4 5