Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
příběhy ze života

XOXO - 20%
(1x)
Cellistka Jenny se chce dostat na prestižní konzervatoř – a to je její jediný sen. Potom však v karaoke baru v L.A. pozná krásného a záhadného kluka jménem Če-u a prožije s ním jednu kouzelnou noc plnou dobrodružství – než Če-u beze stopy zmizí.
příběhy ze života
Ukázky

XOXO

249 Kč
199 Kč
Případy malého detektiva - 20%
Malý detektiv je pašák. Neohroženě se okamžitě pouští po horké stopě, aby dopadl pachatele krádeže. Ten hrdina se jmenuje Frantík Lebeda. Je ovšem pravda, že není úplně sám. Pomáhají mu nejlepší kamarádi Matěj, Zdíša a vlčák Kazánek.
příběhy ze života
Ukázky

Případy malého detektiva

279 Kč
223 Kč
Zimní hříbě - 20%

Některá pouta nezlomí ani nepřízeň osud. Jedenáctiletá Abbie je umístěna do pěstounské rodiny, protože její máma nezvládá pití a nedokáže se o ni starat. Na odlehlou farmu přijíždí plná vzdoru a vzteku.

příběhy ze života
Ukázky

Zimní hříbě

179 Kč
143 Kč
Tajemství jeskyně pokladů - 20%
Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici o přátelství, napětí, dobrých skutcích i poučení. Ilustrátor Petr Morkes získal za svou tvorbu mnohá ocenění. Dvanáctiletí kluci Jindra a Vojta se znají teprve chvíli.
příběhy ze života
Ukázky

Tajemství jeskyně pokladů

199 Kč
159 Kč
Adam a tajemství Těžkovského hrádku - 20%
Do malého městečka Těžkov se načas přistěhuje desetiletý Adam, jehož rodiče odjeli na rok za prací do Anglie. Čeká ho zde to, co každého nováčka – nová škola, noví spolužáci, nové problémy.
příběhy ze života
Ukázky

Adam a tajemství Těžkovského hrádku

149 Kč
119 Kč
Berta puberta - 20%
(1x)
Mít starší sestru, která se najednou začne tak rychle a podivně měnit, je pěkná otrava! Protivná Albertýna chytla pubertu a naštvaná Apolenka je přesvědčená, že hůř už snad ani být nemůže…
příběhy ze života
Ukázky

Berta puberta

209 Kč
167 Kč
Klub Klikařů - Boj o Krkavec - 20%
Krkavec – na první pohled obyčejný kopec se starou rozhlednou a televizní věží kousek za Plzní, býval oblíbeným cílem výletů. Teď ale kolem něj vyrostl plot a nikdo tam nesmí. Přesto však není opuštěný.
příběhy ze života
Ukázky

Klub Klikařů - Boj o Krkavec

209 Kč
167 Kč
Molly a kočičí kavárna - 20%
Když Mollyinu milovanou majitelku odvezou do pečovatelského domu, odmítne žít v novém domově, kterému vládne smečka zlých psů. Útěk za lepší budoucností ji dovede na práh staré kavárny, do které se právě nastěhovala nová majitelka.
příběhy ze života
Ukázky

Molly a kočičí kavárna

169 Kč
135 Kč
Ztracení koně Smaragdového ostrova - 20%
Letní prázdniny v Irsku uprostřed přírody jsou přesně to pravé pro Leu, která po všech nepříjemných událostech uplynulých týdnů pro sebe potřebuje hlavně klid.
příběhy ze života
Ukázky

Ztracení koně Smaragdového ostrova

209 Kč
167 Kč
Annin vysněný domov - 20%

Pátý díl oblíbené série o Anně ze Zeleného domu Anna se vdává! Její milovaný Gilbert se stal lékařem, a tak spolu mohou konečně začít nový život daleko od Avonlea. Svůj vysněný domov najdou v malém bílém domečku na mořském pobřeží, odkud je to k jenom kousek k majáku.

příběhy ze života
Ukázky

Annin vysněný domov

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 145 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 15 > >>