Nejprodávanější knihy v roce 2022
zdraví a výchova dětí

Kuchařka pro děti - 11%
Pestrá rodinná kuchařka od vítěze soutěže MasterChef Česko 2020. Nešahej na ten nůž, nezapínej to, dávej bacha… Tyhle hlášky v kuchyni slýchá skoro každé dítě.
zdraví a výchova dětí

Kuchařka pro děti

314 Kč
279 Kč
Nasraná máma 2 - 11%
Porodila jsem. Události rázem nabraly nečekaný spád. Bum, prásk, dítě a k němu nepřeberné množství informací. Můj mozek hlásí ihned v prvních hodinách přetížení. Kdo mohl čekat, že toho bude tolik. Je to dítě! Není to urychlovač částic.
zdraví a výchova dětí

Nasraná máma 2

441 Kč
392 Kč
Odolné dítě - 11%
Dnešní výchova je v mnohém jiná, než tomu bylo dřív. O děti pečujeme, jako by šlo o vzácné cizokrajné květiny, kolem kterých je třeba postavit skleník a neustále je chránit, hlídat a se vším jim pomáhat.
zdraví a výchova dětí

Odolné dítě

284 Kč
252 Kč
Rok stromů - 11%
Kniha je dělena do deseti celků podle deseti školních měsíců a podle deseti stromů. Jednotlivé stromy jsou v knize rozpracovány do témat tak, aby vždy naplnily všechny oblasti RVP.
zdraví a výchova dětí

Rok stromů

179 Kč
159 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami - 11%
Spoj tečky ve směru šipek a dokonči obrázky. Najdi podobné ptáčky a spoj je čarami. Nalep samolepky tak, aby se cestující dívali ve směru letu. Nalep samolepky v naznačeném barevném pořadí...
zdraví a výchova dětí

Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Já už nemůžu, paní učitelko - 11%
Škola a její běžný život přináší mnoho rozličných situací. Některé z nich se dají označit jako krizové, náročné a výjimečné.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Já už nemůžu, paní učitelko

252 Kč
224 Kč
Jógové pohádky - 11%
Jóga je báječným doplňkem pohybových aktivit, zvládnou ji děti již od tří let, učí je poznávat svoje tělo i duši, relaxovat, rozvíjet tvořivost a fantazii i sociální vztahy. V knize najdete 12 jógových pohádek, které vždy doplňuje krátká jógová rozcv
zdraví a výchova dětí

Jógové pohádky

233 Kč
207 Kč
Můžu ochutnat? - 11%
(1x)
Při čtení této knížky se vám budou sbíhat sliny! Přijměte pozvání k další neodolatelné cestě s autory slavných Map! Tentokrát se vydáme po stopách pokrmů a chutí z celého světa.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Můžu ochutnat?

539 Kč
479 Kč
Magické dítě - 11%

Klasické dílo, které hluboce zpochybnilo panující názory na porodní praxi, rodičovství a vzdělávání dětí. Jeho odvážné myšlenky o tom, jak západní společnost děti poškozuje a jak bychom o ně i o sebe mohli pečovat lépe.

zdraví a výchova dětí

Magické dítě

313 Kč
278 Kč
Montessori batole
Srozumitelná a komplexní příručka k výchově batolat podle Montessori.
zdraví a výchova dětí

Montessori batole

359 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>