Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2022
Praha

Praha - 11%
Od Karlova mostu ke Staroměstskému náměstí, od Židovské čtvrti po Malou Stranu, od Hradu k Václavskému náměstí, od Národního divadla k Muchově muzeu...
Praha

Praha

224 Kč
199 Kč
Stories from Old Jewish Prague - 11%
The long and thorny past of the Prague Jewish diaspora has left us with many monuments and even more stories that have won their unique place among other old Prague legends.
Praha

Stories from Old Jewish Prague

269 Kč
239 Kč
Praha město žen - 11%
Minulost Prahy je dlouhá, barvitá a různorodá. Obsahuje významné události i pozoruhodné historické okamžiky, popisuje zásadní dějinné zvraty, bitvy, popravy a osudová rozhodnutí. Sleduje rodokmeny vladařů, šlechticů, válečníků, politiků i měšťanů...
Praha

Praha město žen

251 Kč
223 Kč
Praha, průvodce městem a jeho historií v arabštině - 11%
(1x)
Průvodce Prahou se nemůže se rovnat nákladným umělecko-historickým odborným publikacím. Má však jeden primát. Jako první u nás vychází kompletně v arabštině.
Praha

Praha, průvodce městem a jeho historií v arabštině

331 Kč
294 Kč
Tajemné stezky - Za branami Prahy - 11%
V předcházející knize Před branami Prahy jsme se seznámili s východní částí okolí naší stověžaté matičky. Tentokrát budeme obcházet českou metropoli ze západní strany.
Praha

Tajemné stezky - Za branami Prahy

269 Kč
239 Kč
Pražská domovní znamení vyprávějí - 11%
Domovní znamení patří k Praze odedávna. Dotvářejí její neopakovatelnou atmosféru, která by bez nich byla o poznání chudší. Třebaže už neslouží k orientaci ve spletitých uličkách prastarého města, pořád ještě k nám promlouvají jejich symboly a příběhy.
Praha

Pražská domovní znamení vyprávějí

251 Kč
223 Kč
Petřín a Strahov - 11%
Kniha přinese kromě zajímavostí o obvyklých atrakcích a cílech návštěvníků Petřína, jako je rozhledna, bludiště nebo hvězdárna, rovněž informace o lidech spjatých s tímto kopcem milenců, ale i o dalších objektech na Strahově, o parcích, sochách či církevních památkách ležících u paty tohoto nádherného pražského vrchu. Poutavé vyprávění doplňuje množství ilustrací včetně technických výkresů a velmi neobvyklých fotografií.
Praha

Petřín a Strahov

294 Kč
262 Kč
Pražská opevnění - 49%
Publikace zachycuje vývoj opevňování Prahy od jeho počátků (ještě před vlastním založením města), spočívajících v existenci řady hradišť přes vznik obou pražských hradů a následný vznik jednotlivých pražských měst.
Praha

Pražská opevnění

392 Kč
198 Kč
Rokytka - putování k pramenům - 11%
Kniha v šestnácti kapitolách seznamuje s tokem Rokytky a krajinou kolem ní. Hradilova kniha probouzí vědomí vzájemnosti nás lidí s řekou. Poukazuje na to, jak řeka krajinu oživuje a jak tím zároveň formuje charakter života lidí.
Praha

Rokytka - putování k pramenům

261 Kč
232 Kč
Praha světová - 11%
Tato kniha, ač plná fotografií, je uprostřed mnoha publikací o metropoli ojedinělá.
Praha

Praha světová

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 71 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>