Nejprodávanější tituly v roce 2022
hudba

Krkonošské koledy II. - 11%

Druhý díl Krkonošských koled, který již v padesátých letech nemohl vyjít a nikdy nevyšel. Doplněno notovými záznamy a dobovými obrázky.

hudba

Krkonošské koledy II.

268 Kč
238 Kč
O umění klavírní hry - 11%
(1x)
Nové, revidované vydání vyhledávané metodologické práce pro klavíristy. Proslulý pianista a pedagog v ní postihuje základní principy klavírního umění a formuluje řešení pedagogických otázek s moudrostí, zkušeností a hlubokou láskou k hudbě.
hudba

O umění klavírní hry

311 Kč
276 Kč
Výlov šuplíka - 6%
Miroslav Wanek patří k nejosobitějším a nejuznávanějším českým rockovým textařům. Kniha Výlov šuplíka nejen shrnuje jeho texty pro skupiny Už jsme doma, FPB, Divize T a Pluto, ale také mapuje Wanekovu tvůří kariéru v šesti obsáhlých rozhovorech.
hudba

Výlov šuplíka

253 Kč
238 Kč
Nebojte se klasiky - 11%
Seznamte se s největšími skladateli všech dob, přečtěte si o nich a poslechněte si ukázky jejich děl. Zjistěte víc o hudebních nástrojích, o tom, jak se na ně hraje, a jak se při tvorbě hudby dávají dohromady.
hudba

Nebojte se klasiky

242 Kč
215 Kč
Nebojte se opery! - 11%
Publikace obsahuje dvanáct příběhů, vycházejících z libret slavných oper ve zpracování herce, hudebníka, dramatika a režiséra Jana Jiráně.
hudba

Nebojte se opery!

279 Kč
248 Kč
AC/DC – Kompletní příběh - 11%
Kompletní příběh skupiny AC/DC z úspěšné edice legendárního britského magazínu Classic Rock. Od lidí, kteří byli a jsou celou dobu u toho! Rozhovory, které jinde nenajdete, unikátní archivní fotky.
hudba

AC/DC – Kompletní příběh

161 Kč
143 Kč
Luboš Andršt: Ještě hraju vestoje - 11%
Bilanční rozhovor přináší životní příběh jednoho z našich největších kytaristů, který během svých téměř 55 let hraní nechyběl u mnohého zajímavého a zásadního v domácí populární hudbě.
hudba

Luboš Andršt: Ještě hraju vestoje

315 Kč
280 Kč
Tak to bylo, tak to je... Járo, kakao! - 11%
Frontman kapely Tři sestry Lou Fanánek Hagen je výjimečná osobnost. Ačkoli tvrdí, že se nikdy nenaučil pořádně hrát na žádný nástroj a neumí zpívat, jsou mu ochotni naslouchat tisíce lidí. Fanánek je totiž bez nadsázky mistrem slova.
hudba

Tak to bylo, tak to je... Járo, kakao!

314 Kč
279 Kč
Dobře rozladěné varhany - 11%
Tato publikace vznikla v rámci výzkumného projektu „Ladění historických varhan v českých zemích“ Grantové agentury České republiky (č. 408/09/0596) a představuje první monografii o dějinách hudebního ladění varhan v českých zemích.
hudba

Dobře rozladěné varhany

317 Kč
282 Kč
O smrti i vesele - 11%
Písně barokní a postbarokní je kniha i hudební CD. Kniha je odborná studie o motivu smrti v textech barokní hudby, o jejich zdrojích v křesťanském i antickém myšlení a o druhém životě barokní poetiky smrti v 19. a 20. století.
hudba

O smrti i vesele

322 Kč
286 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 208 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 21 > >>