Nejprodávanější tituly v roce 2022
záhady a otazníky

Cesta na Kiribati - 11%

Brilantní cestopisné dílo, ve kterém nás světoznámý badatel a archeolog zavede na ostrovy Kiribati, kde byl objeven skvěle fungující kamenný kompas a další podivuhodné megalitické stavby..

záhady a otazníky

Cesta na Kiribati

233 Kč
207 Kč
Kým jsme byli, jsme a budeme - 11%
Před lety si Pavel Krejčí přečetl informaci o indických knihovnách palmových listů, v nichž jsou ochraňovány před tisíci roky pořízené záznamy budoucích životních příběhů dnešních lidí, a byl tímto tématem uchvácen.
záhady a otazníky

Kým jsme byli, jsme a budeme

275 Kč
244 Kč
Nedamovský poltergeist - 11%
Autor čerpá z osobního kontaktu s paranormálním jevem, entitou zvanou poltergeist, na pozadí vztahů rodiny majitelky nemovitosti, kde se entita usadila na 6 dní v obci Nedamov u Dubí na Českolipsku,pár kilometrů od proslulého mystického hradu Houska.
záhady a otazníky

Nedamovský poltergeist

171 Kč
152 Kč
Nesmrtelní vikingové - 11%
(1x)
Stopy staroseverských mýtů, básní či ság lze nalézt v mnoha významných dílech světové kultury. První velké vzedmutí zájmu o staroseverskou látku přináší vlna evropského národního romantismu.
záhady a otazníky

Nesmrtelní vikingové

267 Kč
238 Kč
Utajené vynálezy - 11%
(1x)
Po vědcích a jejich skrývaných objevech zůstaly často jen mlhavé indicie – ale i to málo, co prosvítá bariérou mlčení, je vzrušující!
záhady a otazníky

Utajené vynálezy

260 Kč
231 Kč
Důkazy o přítomnosti mimozemšťanů na zemi - 11%
Navštívili nás někdy mimozemšťané? Přispěli nějak tito „vetřelci z dávnověku“ ke zrození lidské civilizace? Obsahují architektonické či literární památky starověku důkazy o jejich přítomnosti?
záhady a otazníky

Důkazy o přítomnosti mimozemšťanů na zemi

340 Kč
302 Kč
Záhady Orientu - 11%
(1x)
Známý autor ve své nové knize zavádí čtenáře především do Indie, Japonska, Číny a dalších orientálních zemí. Předkládá řadu zajímavých důkazů o mimozemských návštěvách nejen na úsvitu lidských dějin, ale i v současnosti.
záhady a otazníky

Záhady Orientu

206 Kč
183 Kč
Naše duše může létat - 6%
(1x)
Co má jeden z největších fyziků a vynálezců společného se šamanismem, co mají společného biologické rytmy s mystickými zážitky, zvuky s kamennými kruhy a krajinou, irští světci se zemskou energií?
záhady a otazníky

Naše duše může létat

210 Kč
198 Kč
Nejslavnější piráti - 20%
(1x)
Kniha podrobně popisuje mapuje pirátského řemesla. Popisuje organizaci a způsob boje, pirátské lodě i jejich nejslavnější základy. Největší část knihy je však věnovaná osudům nejznámějších pirátů.
záhady a otazníky
Ukázky

Nejslavnější piráti

130 Kč
104 Kč
Kostel duchů - 11%
Duchovědný svět existuje! Příkladem je poklidný život duchů v jednom opuštěném kostele, který je odsouzen k záhubě, u města Karviná - Louky, dříve Louky nad Olší. Tato kniha "Kostel du-chů", je toho důkazem.
záhady a otazníky

Kostel duchů

225 Kč
200 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 92 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>