Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
cestopisy

Divoká pustina - 20%
(1x)
Iditarodská stezka spojuje opuštěné zlatokopecké městečko Iditarod ve vnitrozemí s pobřežím Beringova moře a Aljašského zálivu. Název Iditarod v jazyce domorodců znamená „vzdálené místo“ a právě tam míří Gary se svým psím spřežením.
cestopisy
Ukázky

Divoká pustina

179 Kč
143 Kč
Lehce neuvěřitelné příhody z hor - 20%
Jak přežít týdny v divočině bez jakékoliv pomoci? Proč netrhat medvědům borůvky? Jak vylézt na šestitisícovku, když se vám zrovna nechce? Hory! Bažiny! Brody! Jezera! Žádná cesta! Déšť a dinosauři!
cestopisy
Ukázky

Lehce neuvěřitelné příhody z hor

199 Kč
159 Kč
Po prašných cestách Ugandy - 20%
Uganda. Země banánů, mozaikových polí a usměvavých lidí. Země plná tajemství, nádherných scenérií a divokých zvířat. Místo, kde platí jiné zákony, kde čas plyne pomaleji a život je tvrdý a pomíjivý.
cestopisy
Ukázky

Po prašných cestách Ugandy

99 Kč
79 Kč
Anglické listy - 20%
Čtenářsky přitažlivý „cestopis“ psaný s pochopením pro všednodenní život a kulturu. Nenucené přecházení od věcí trvalých k okamžitým dojmům, kombinace poučeného cestovatele s „naivním“ divákem. Doporučená školní četba.
cestopisy
Ukázky

Anglické listy

49 Kč
39 Kč
Sojuz na vlastní kůži - 20%
(4x)
Autor knihy studoval v letech 1975 až 1980 v Leningradě, dnešním Sankt Petěrburgu, v tehdejším Sovětském svazu. Tedy v normalizační době, kdy oficiální názory byly nějaké a skutečnost odlišná.
cestopisy
Ukázky

Sojuz na vlastní kůži

179 Kč
143 Kč
Americký deník - 20%

Americký sen v podání českého youtubera Někteří o sluncem zalité Kalifornii jenom sní, jiní se tam rovnou vydají. Youtuber a cestovatel Michal Šopor patří do té druhé kategorie. Od doby, kdy se z rodné Karviné vydal do Los Angeles, uběhla řada let, takže život za oceánem důvěrně zná.

cestopisy
Ukázky

Americký deník

209 Kč
167 Kč
Delegátka pod rouškou nejistoty - 20%

Přibalte si do kufru sbírku zábavných zážitků z odvrácené strany dovolené! Svět se poněkud zbláznil a už ani ta letní dovolená není, co bývala. Delegáti musí nyní řešit zcela nové problémy a situace. Jaká je vlastně ta hrstka klientů, které se poštěstilo vycestovat? A jak vypadá takový karanténní hotel se vším všudy?

cestopisy
Ukázky

Delegátka pod rouškou nejistoty

209 Kč
167 Kč
Na kole po Evropě - 20%
Dobrodružné povídání amatérského cestovatele na kole po Evropě, který se vydal objevovat známá, ale i neznámá zákoutí starého kontinentu.
cestopisy
Ukázky

Na kole po Evropě

169 Kč
135 Kč
Neuseknou ti hlavu? - 20%

Otevřená zpověď mladé Češky o životě v jedné z nejpřísnějších muslimských zemích světa Čtenáři se dozví nejen zajímavá fakta o stále málo známé Saúdské Arábii, ale seznámí se i s autorčinými vzrušujícími zážitky z dobrodružných cest po světě, při kterých byla mnohdy ohrožena na životě, ať už ze strany jordánských beduínů či kvůli raketě jemenských povstalců!

cestopisy
Ukázky

Neuseknou ti hlavu?

269 Kč
215 Kč
Po vlastní ose - 20%
(1x)

Příběh holky, která chce projet svět. Všechno, co budete následujících sedm měsíců potřebovat, si vezete s sebou. Před vámi jsou tisíce kilometrů v poušti, horách, ve městech i v úrodných údolích. S pohodlím hotelů nemůžete počítat.

cestopisy
Ukázky

Po vlastní ose

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 148 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 15 > >>