Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
detektivky

Stejná jako ona - 20%
Adrian Rizzová je bývalou dětskou hvězdou videí o fitness, jimiž se proslavila její matka. O deset let později se konečně podaří i jí prosadit se s vlastní sérií. V pozadí ale číhá hrozba.
detektivky
Ukázky

Stejná jako ona

279 Kč
223 Kč
Dětské duše - 20%
(2x)
Na hřišti v Haden Hill Parku byla zavražděna Belinda Evansová, bývalá profesorka dětské psychologie. Vzadu na krku jí pachatel vyřízl písmeno X. Belinda měla poměrně komplikovaný vztah se starší sestrou Veronikou, která Kim a jejímu týmu odmítá cokoli o sestře i jejich minulosti vyzradit.
detektivky
Ukázky

Dětské duše

279 Kč
223 Kč
Mnoho strak věští vraždu - 20%
(3x)
Brilantní, strhující thriller od autora románů Moriarty, Dům hedvábí a bondovek Modrý diamant, Navždy a den propojuje klasickou detektivku hodnou Agathy Christie se stejně geniální moderní zápletkou, díky níž se čtenář stává detektivem.
detektivky
Ukázky

Mnoho strak věští vraždu

298 Kč
238 Kč
Les přízraků - 20%
(4x)
Joachim Stein zimuje na hradě Stříbrná skála. Klidné Vánoce s rodinou však zkalí potyčka se zločineckým podsvětím v nedalekém městě Trutnov.
detektivky
Ukázky

Les přízraků

198 Kč
158 Kč
Oběť 2117 - 20%
(8x)
V osmém dílu detektivní řady o oddělení Q autor odhaluje Asadovu pohnutou minulost.
detektivky
Ukázky

Oběť 2117

249 Kč
199 Kč
Ani slovo - 20%
(1x)
Jedenáctiletý Mikey se vrací s kamarády domů.
detektivky
Ukázky

Ani slovo

299 Kč
239 Kč
Bretaňské zlato - 20%
Třetí případ komisaře Dupina! Na rozlehlé solné zahrady na poloostrově Guérande se právě snáší soumrak. Vzduch je prosycen fialkovou vůní fleur de sel, o níž místní obyvatelé tvrdí, že občas vyvolává halucinace.
detektivky
Ukázky

Bretaňské zlato

229 Kč
183 Kč
Řeznice z Malé Barmy
(3x)
Toto je první a zároveň jediná kniha pojednávající o Ellen Bjarneboové, známé jako „Řeznice z Malé Barmy“.
detektivky
Ukázky

Řeznice z Malé Barmy

249 Kč
Ďábel v Marshalsea - 20%
(2x)

Historicky věrná detektivka z Anglie 18. století, odehrávající se v londýnské věznici pro dlužníky, o níž psal Charles Dickens, který tam se zavřeným otcem sám pobýval.

detektivky
Ukázky

Ďábel v Marshalsea

298 Kč
238 Kč
Když krev promluví - 20%
(1x)
Severská krimi z opravdového severu… Do rezervace dorazil podzim a s ním i chladný, svěží vzduch. Soukromá vyšetřovatelka Kate Shugaková si chce klidné říjnové týdny vychutnat na své odlehlé usedlosti...
detektivky
Ukázky

Když krev promluví

249 Kč
199 Kč
Oběť bez tváře - 20%
(1x)

Nový zářivý přírůstek do plejády hvězd švédské krimi – série temných detektivek Stefana Ahnhema sklízí úspěchy v šestadvaceti zemích. Dvě zohavené mrtvoly. Dva bývalí spolužáci. A u obou se našla třicet let stará třídní fotografie s jejich přeškrtnutými obličeji – vzkaz pro Fabiana Riska.

detektivky
Ukázky

Oběť bez tváře

349 Kč
279 Kč
Případ ukradené soli
(1x)
Píše se rok 902 a Moravské království má arcibiskupa a tři biskupy. Odrazilo útok Maďarů a obchodní vztahy s Východofranskou říší budou uspořádány podle Celního tarifu z Raffelstettenu. Zdá se, že před Mojmírem II. a jeho zemí je světlá budoucnost.
detektivky
Ukázky

Případ ukradené soli

189 Kč
Podoba - 20%
(17x)
Po úspěšném románu V lesích přichází mladá irská autorka s dalším strhujícím detektivním příběhem. Vyšetřovatelka Cassie je povolána na místo činu, kde s hrůzou zjistí, že zavražděná je její dokonalá dvojnice ... Dvě ženy, jedna tvář, jedna smrt.
detektivky
Ukázky

Podoba

198 Kč
158 Kč
Adam ze Zbraslavi a případ královny vdovy Rejčky - 20%
(1x)
Adama ze Zbraslavi čeká další složitý případ: odhalit původce zločinů, jež mají za cíl připravit Elišku Rejčku o život. Oslnivá a vlivná královna-vdova je trnem v oku celé řadě lidí. Je však motivem opravdu jen žárlivost a závist? Adam ze Zbraslavi se domnívá, že případ je mnohem složitější a že spáchané zločiny mají kořeny v dávné minulosti.
detektivky
Ukázky

Adam ze Zbraslavi a případ královny vdovy Rejčky

249 Kč
199 Kč
Vražda ve Večernici - 20%
(2x)
Susan Ryelandová dala sbohem Londýnu i práci redaktorky a vede se svým přítelem útulný hotýlek na idylickém řeckém ostrově. Má tedy všechno, co si jen může přát – nebo snad ne? Inu, ne tak docela.
detektivky
Ukázky

Vražda ve Večernici

398 Kč
318 Kč
Šifra - 20%
(1x)
V šestnácti letech se Nině Guerrerové podařilo uniknout ze smrtící pasti sériového vraha.
detektivky
Ukázky

Šifra

339 Kč
271 Kč
Kronika volného pádu - 20%
(2x)
Brutální a zdánlivě nepochopitelné krveprolití spáchané za bílého dne v samém centru Prahy šokuje veřejnost. Jeho pachatel je zadržen přímo na místě činu, tím však práce vyšetřovatelů teprve začíná.
detektivky
Ukázky

Kronika volného pádu

249 Kč
199 Kč
Vražda s nápovědou - 20%
(1x)
Hrozné vraždy žen spojuje jen jedno – u každé mrtvé je šifrovaná zpráva s nápovědou.
detektivky
Ukázky

Vražda s nápovědou

322 Kč
258 Kč
Bretaňské poměry - 20%
První případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa. V malebné pobřežní vesničce je jednoho horkého červencového rána nalezen zavražděný stařičký majitel slavného hotelu.
detektivky
Ukázky

Bretaňské poměry

209 Kč
167 Kč
Bretaňský příboj - 20%
(2x)
Druhý případ komisaře Dupina z letní Bretaně okořeněný humorem, venkovským koloritem a místními kulinářskými specialitami. Deset námořních mil od Concarneau: Legendami opředené souostroví Glénan působí svými bílými písečnými plážemi a křišťálově průzračnou vodou jako karibský ráj...
detektivky
Ukázky

Bretaňský příboj

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 965 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 49 > >>