Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
romantika

Manželství bez chybičky - 20%
(1x)
Slečna Antonia se posledních pár let starala o matku, a tak moc dobře ví, že láska na ni už nečeká. Pokud se chce provdat, bude to jedině manželství z rozumu. S lordem Philipem jsou přátelé už od dětství, ale dlouhá léta se neviděli.
romantika
Ukázky

Manželství bez chybičky

229 Kč
183 Kč
Opravdová láska - 20%
Víkend plný vášně neskončil dobře. Charismatický lékař Grant Everett byl zděšen, když se dozvěděl, že jeho milenkou je čerstvá maturantka, osmnáctiletá Harley.
romantika
Ukázky

Opravdová láska

69 Kč
55 Kč
Dcera mého nepřítele - 20%
(1x)
Orion byl král a musel se oženit. A nejenom to. Musel si za manželku vzít jednu konkrétní ženu – lady Calistu. Dceru muže, který ho vydíral, muže, kterým pohrdal, muže, který ho mohl zničit.
romantika
Ukázky

Dcera mého nepřítele

69 Kč
55 Kč
Druhé zásnuby - 20%
Když ji Jace požádal o ruku poprvé, zradil ji. A Eleanor od něj odešla… A když se za něj nakonec provdala, přijala to jenom jako svůj trest.
romantika
Ukázky

Druhé zásnuby

69 Kč
55 Kč
Noc před Vánocemi - 20%
Když Sev něco chtěl… tak si to vzal. A nerozpakoval se při dosažení svého cíle použít žádné prostředky. Byl bohatý, a bohatým přece patří svět! Pak se ale rozhodl pomstít muži, který ublížil jeho sestře.
romantika
Ukázky

Noc před Vánocemi

69 Kč
55 Kč
Svázáni touhou - 20%
Osm měsíců strávila v žaláři jako nevinná zajatkyně mocného šejka, než ji její věznitel z cely vyvedl konečně ven. A za dalších dvanáct hodin se Anya stala královnou!
romantika
Ukázky

Svázáni touhou

69 Kč
55 Kč
Tajemství zámku Ashmore - 20%
(1x)
První kniha z nové série od autorky úspěšné Dynastie Morlandů se odehrává na samém počátku 20. století v jižní Anglii na svazích malebného údolí řeky Ash, s majestátní budovou zámku, jemuž místní lidé stále ještě říkají hrad a kde sídlí několikátá generace váženého hraběcího rodu Staintonových.
romantika
Ukázky

Tajemství zámku Ashmore

279 Kč
223 Kč
Bridgertonovi – prequel: Za vším hledej Bridgertonovy - 20%
(1x)
Oblíbená série o rodině Bridgertonových se vrací v čase na konec 18. století k mladé Billie Bridgertonové, jejíž temperament se později projeví v mnoha dalších generacích. Billie je umíněná, nechová se jako dáma a celé dětství strávila potloukáním se po venkově s bratry Rokesbyovými.
romantika
Ukázky

Bridgertonovi – prequel: Za vším hledej Bridgertonovy

249 Kč
199 Kč
Nevěsta odvedle - 20%
(1x)
Jackie Ashendenová: Nevěsta odvedle Byla pro něj předurčena a Achilles se rozhodl, že Willow, ta dívka ze sousedství, bude jeho. A pomůže mu splnit jeho sen… který ale nebyl o ní!
romantika
Ukázky

Nevěsta odvedle

69 Kč
55 Kč
Réva z Burgund - 20%
Byla to noc, na kterou by Cara ráda zapomněla. Noc po dni, kdy pohřbila manžela, noc, kdy ztratila nevinnost, noc, kdy si – po kolikáté již? – musela přiznat, že je pro celý svět outsiderem.
romantika
Ukázky

Réva z Burgund

69 Kč
55 Kč
Smlouva s hraběnkou - 20%
Madelyn odmala žije na hradě, který se od středověku vůbec nezměnil. Má před sebou úkol – splnit poslední přání výstředního otce a provdat se za šlechtice Jacka Ransoma!
romantika
Ukázky

Smlouva s hraběnkou

109 Kč
87 Kč
Ten první
(1x)
Před dvanácti lety zasáhla maturitní ročník střední školy v Long Acre tragédie. Tu osudnou noc přežila jen hrstka studentů, kterou média nazvala Ti, kteří přežili.
romantika
Ukázky

Ten první

239 Kč
Manželství na dálku - 20%
(1x)
„Myslím, že bychom se měli vzít,” navrhne Kate, dcera správce Elmwoodského panství čerstvému dědici, lordu Danieli Fairfaxovi.
romantika
Ukázky

Manželství na dálku

109 Kč
87 Kč
Španělská rozkoš - 20%
Španělská rozkoš Kdysi si Maximo myslel, že dokonalý okamžik neexistuje, ale pletl se! Jenže nejprve si musel právo na štěstí, právo na Hollii vydobýt…
romantika
Ukázky

Španělská rozkoš

69 Kč
55 Kč
Anti-přítel - 20%
(2x)
Nejdřív mě můj soused Deacon rozčiloval. Vypadal sice skvěle a byl přátelský, ale často jsem se kvůli němu nemohla vyspat.
romantika
Ukázky

Anti-přítel

269 Kč
215 Kč
Pět polibků - 20%
(1x)
První polibek zničí celý její svět. Druhý ji zneklidní. Třetí vyvede z rovnováhy. Čtvrtý jí zamotá hlavu. A pátý, ach, pátý…
romantika
Ukázky

Pět polibků

249 Kč
199 Kč
Už žádné předstírání - 20%
(3x)
Molly Corriganová je zdravotní sestra z Chicaga, která zoufale potřebuje spolubydlící, ale zatím nemá v hledání štěstí.
romantika
Ukázky

Už žádné předstírání

279 Kč
223 Kč
Dům v zátoce - 20%
(1x)
Lucy plní poslední přání své matky a vrací se do rodného města.
romantika
Ukázky

Dům v zátoce

382 Kč
306 Kč
Rowdy - 20%
Pátý ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
romantika
Ukázky

Rowdy

189 Kč
151 Kč
Dej šanci mně - 20%
(1x)
Po zaznění zvukového signálu zanechte prosím vzkaz... Penelopo, vím, že jsou tři ráno, ale potřebuju to ze sebe dostat. Už ti nemůžu dát žádnou další radu, jak sbalit toho druhého týpka, neřeknu ti žádnou další „sexy věc“, kterou bys měla udělat...
romantika
Ukázky

Dej šanci mně

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 50 > >>