Nejprodávanější tituly v roce 2022
pro nejmenší

Farma - látková knížka - 11%
Pojď se seznámit s veselými a rozkošnými zvířátky z farmy! Krásné ilustrace okouzlí vaše ratolesti a usnadní jim seznámení s kamarády z farmy. Poznejte ovci, koně, krávu i prase!
pro nejmenší

Farma - látková knížka

134 Kč
119 Kč
Karlík a Klub kapucí - 11%
Karlíkovi se ztratilo kuře. Pojďte ho spolu s ním a jeho kamarády v kapucích hledat. Potkáte při tom veverku, čápa, sovu a spoustu dalších zvířat. Půjde s vámi i pes Baryk. Kde jenom to kuře může být? Na louce? Ve městě? V parku? Nebo v lese?
pro nejmenší

Karlík a Klub kapucí

242 Kč
215 Kč
Má první čísla - Chytré dítě - 11%
Tato knížka se samolepkami a jednoduchými aktivitami vytvořenými úměrně k věku dítěte naučí vaše ratolesti základní čísla.
pro nejmenší

Má první čísla - Chytré dítě

62 Kč
55 Kč
Malování vodou - Dovolená - 10%
Na tyto kouzelné omalovánky nepotřebuješ barvy ani pastelky. Vezmi si sklenici vody a mokrým štětcem přejeď přes šedé tečky. Obrázek se magicky vybarví. Naučíš se správně držet štětec a poznávat barvy.
pro nejmenší

Malování vodou - Dovolená

70 Kč
63 Kč
Mé první protiklady - Chytré dítě - 11%
Tato knížka se samolepkami a jednoduchými aktivitami vytvořenými úměrně k věku dítěte naučí vaše ratolesti rozpoznávat protiklady.
pro nejmenší

Mé první protiklady - Chytré dítě

62 Kč
55 Kč
Fotbal s Fandou - 11%
Druhák Láďa je nadšeným fotbalistou. Sní o tom, že se jednou stane slavným fotbalovým útočníkem. Ale ví, že pro svůj sen musí něco udělat. Proto vstoupí do oddílu a začne tvrdě trénovat. Jenže pak se začnou objevovat ty podivné kruhy...
pro nejmenší

Fotbal s Fandou

288 Kč
256 Kč
Dobrý den, včelko! - 11%
Malá včelka má hodně práce, pojďme se podívat, co ji čeká. Objevovat svět s tímto leporelem s posuvnými prvky je skutečně zábavné!
pro nejmenší

Dobrý den, včelko!

224 Kč
199 Kč
Můj pracovní sešit - Snadná bludiště - 11%
Začalo již vaše dítě používat tužku? Použijte sešit a pomozte dítěti jeho schopnosti rozvíjet. Přitom se bude bavit řešením snadných bludišť a získá sebevědomí.
pro nejmenší

Můj pracovní sešit - Snadná bludiště

161 Kč
143 Kč
Můj první pracovní sešit - Spojování - 11%
Zábavný úvod do používání tužky, velký a praktický průvodce a základ pro budoucí psaní číslic a písmen – to je sešit Spojování, základní kámen metody Kumon.
pro nejmenší

Můj první pracovní sešit - Spojování

161 Kč
143 Kč
Co se děje po celý rok - 11%
Jaro, léto, podzim a zima – Anne Suessová shrnula ve své nádherně ilustrované knize o čtyřech ročních obdobích dění v průběhu celého roku.
pro nejmenší

Co se děje po celý rok

269 Kč
239 Kč
Objevujeme svět! Rodina - 11%
(1x)
Máš tak velkou rodinu, že už se ve všech těch babičkách, strýčcích, tetičkách, bratrancích a sestřenicích ani nevyznáš? A co takhle se to naučit pěkně od začátku!
pro nejmenší

Objevujeme svět! Rodina

224 Kč
199 Kč
Bublinky - Nahoře, nebo dole? - 11%
V této knížce, která je určena pro naše nejmenší, najdete plno aktivit a „bublinek“ – samolepek, které dětem pomohou rozlišovat význam slova "nahoře" a "dole".
pro nejmenší

Bublinky - Nahoře, nebo dole?

62 Kč
55 Kč
Minipohádky - Červená karkulka - 11%
(1x)
Toto malé dětské pohádkové leporelo s pevnými stránkami a pohyblivými obrázky je určeno dětem od jednoho roku a najdete v něm krátkou veršovanou pohádku o Červené karkulce a vlkovi.
pro nejmenší
Ukázky

Minipohádky - Červená karkulka

224 Kč
199 Kč
Najdi a počítej! - Bublinky - 11%
Malý méďa radost má: tahle pizza ta je má? Nalep na pizzu 8 červených samolepek!V této knížce najdou naši nejmenší plno jednoduchých aktivit a 140 samolepek, které jim pomohou seznámit se jednoduše a bez námahy se základními číslicemi.
pro nejmenší

Najdi a počítej! - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Vše, co jezdí a létá - Podívej se pod okénko - 11%
Seznam se díky této encyklopedické knížce s více než 60 odklápěcími okénky s různými dopravními prostředky. Prozkoumej je a zjisti něco nového.
pro nejmenší

Vše, co jezdí a létá - Podívej se pod okénko

314 Kč
279 Kč
Pro nejmenší - Protiklady se samolepkami - 11%
Který slon je malý a který velký? Ukaž, který košík je plný a který prázdný. Která housenka je krátká a která dlouhá? Řekni, co je prázdné a co plné. Ukaž, která myška je vysoko a která nízko. Dolep samolepky na správná místa.
pro nejmenší

Pro nejmenší - Protiklady se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Podívej se do vesmíru - více než 70 odklápěcích okének - 11%
Podívejte se s touto dětskou encyklopedickou knížkou s odklápěcími okénky do vesmíru! Pod každým z více než 70 okének najdete odpovědi na nejčastější otázky, které se tohoto tématu týkají - například jak vznikl Měsíc, proč hvězdy svítí atd.
pro nejmenší

Podívej se do vesmíru - více než 70 odklápěcích okének

314 Kč
279 Kč
Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami - 11%
Podívej se na pyramidu vlevo a ze samolepek dotvoř stejnou vpravo. Dokresli medvídkovi obličej. Nalep na rybníček ta zvířátka, která plavou, a na břeh ta, která žijí na souši. Dokresli vlnky na vodě a trávu na břehu..
pro nejmenší

Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami

62 Kč
55 Kč
V moři - Podívej se, kdo se schovává - 11%
(1x)

Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro deti od 1 do 6 let, které je naucí zábavnou formou poznávat zvírátka v moři.

pro nejmenší

V moři - Podívej se, kdo se schovává

53 Kč
47 Kč
Czech Advent Calendar - 11%
Anglická verze originální a hravé publikace skládající se z pětadvaceti samostatných leporel pěti velikostí, tvořících dohromady důmyslnou skládačku na principu puzzle.
pro nejmenší

Czech Advent Calendar

808 Kč
718 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 232 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 12 > >>