Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
druhý stupeň

Objevuj svět zvířat – Podivní, divocí, úžasní! - 20%

Zapomeňte na klasickou encyklopedii plnou notoricky známých skutečností! Profesor Tim Flannery už dokázal mnohé: objevoval nové živočichy, vykopával kosti dinosaurů nebo se potápěl v řekách plných krokodýlů.

druhý stupeň
Ukázky

Objevuj svět zvířat – Podivní, divocí, úžasní!

279 Kč
223 Kč
Proč se říká… ? Bojovat s větrnými mlýny… a další oblíbená úsloví - 20%
Určitě, čas od času, zaslechnete někoho říci: „nevstoupíš dvakrát do téže řeky" nebo „byl to husarský kousek". Možná přesně nevíte, co tato úsloví znamenají a odkud se vzala. Srozumitelnou odpověď najdete v této knize.
druhý stupeň
Ukázky

Proč se říká… ? Bojovat s větrnými mlýny… a další oblíbená úsloví

189 Kč
151 Kč
Co má poznat správný Čech - 20%
Pokračování úspěšné knihy Co má vědět správný Čech, tentokrát zaměřené na poznávání významných míst naší vlasti.
druhý stupeň
Ukázky

Co má poznat správný Čech

297 Kč
238 Kč
Dobrodružství vzduchoplavby - 20%

Prožijte báječné dobrodružství s odvážnými vzduchoplavci! Vydejte se s námi na dobrodružnou výpravu historií vzduchoplavby, na níž vás bude provázet patnáctiletý Matěj přezdívaný Monty.

druhý stupeň
Ukázky

Dobrodružství vzduchoplavby

209 Kč
167 Kč
Malý chemik - 20%
Láká vás či vaše dítě chemie, ale bojíte se nebezpečných látek? Chcete dělat pokusy, ale nechce se vám shánět složité laboratorní vybavení? Rádi byste se vyhnuli dějům, které by mohly zapálit váš byt? Vybrali jsme pro vás více než šedesát experimentů, které hravě zvládne i malé dítě.
druhý stupeň
Ukázky

Malý chemik

149 Kč
119 Kč
Naší republice je 100 let - 20%

Oslavme sté narozeniny naší republiky! V roce 2018 oslavíme sto let od založení naší republiky. Za tu dobu ušla dlouhou cestu, na které ji provázely vzestupy i pády.

druhý stupeň
Ukázky

Naší republice je 100 let

179 Kč
143 Kč
Pohledem divokých zvířat - 20%

Pojďme se podívat na svět trochu jinýma očima… Knížka Pohledem divokých zvířat nabízí deset povídek, ve kterých spolu s hlavními hrdiny – zvířaty prožijeme jejich životní osudy. Vydáme se na zmrzlé severské pláně mezi vlky, poplujeme světovými moři s delfíny, budeme provázet tygřici džunglí, staneme se svědky souboje paroží v českém lese.

druhý stupeň
Ukázky

Pohledem divokých zvířat

209 Kč
167 Kč
Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví - 20%
Které postavy z antiky či biblických časů inspirovaly naše předky natolik, že jejich jména zůstávají součástí našeho jazyka až do dnešních dnů?
druhý stupeň
Ukázky

Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví

149 Kč
119 Kč
Tajemství Pražského hradu - 20%
Chcete, aby se obyčejná procházka na Pražský hrad proměnila v objevitelskou výpravu, která bude vaše děti bavit? Přečtěte si tuto knihu! Zavede vás na nejkrásnější místa na Pražském hradě a v jeho okolí a představí je způsobem, který je pro děti poutavý a zábavný: prostřednictvím pověstí, mýtů a zajímavostí.
druhý stupeň
Ukázky

Tajemství Pražského hradu

149 Kč
119 Kč
Víš, že tě potřebuju? - 20%
(1x)
Eden už svého nevlastního bratra Tylera neviděla skoro rok. Ačkoliv svůj tajný vztah kvůli okolí ukončili, nemůže na něj zapomenout. Když pak nečekaně dostane od Tylera pozvání, aby s ním strávila léto v New Yorku, je nadšená.
druhý stupeň
Ukázky

Víš, že tě potřebuju?

249 Kč
199 Kč
Zeptej se astronauta - 20%

První kniha, která tě připraví pro let na oběžnou dráhu Co to vlastně znamená stát se astronautem? Jaké to je cestovat po oběžné dráze Země rychlostí 28 000 kilometrů za hodinu? Jak působí na lidské tělo nulová gravitace?

druhý stupeň
Ukázky

Zeptej se astronauta

249 Kč
199 Kč
Dračí hrobka - 20%
Jsi Gabriel Knox – elitní důstojník ve službách guvernéra ze Sinotaharu. V zoufalé misi za záchranou severského národa musíš společně s Raywou Signum vyhledat mudrce Beordena Kalonyho.
druhý stupeň
Ukázky

Dračí hrobka

129 Kč
103 Kč
Vánoční snění - 20%
Krkonošské pohádky nás uvádějí do krajiny dětství v podobě zasněžených hor, jejichž údolí v sobě ukrývají v čase Vánoc tolik lidského citu, kolik tato zázračná doba jen unese.
druhý stupeň
Ukázky

Vánoční snění

149 Kč
119 Kč
Jeskyně Tisíce přání - 20%
Jsi Gabriel Knox – elitní žoldnéřský důstojník z nejsevernější provincie lidí na kontinentu. Chlapík jménem Sebb Rilaw, bard a dobrodruh, se vydal odhalit tajemství bájné jeskyně Tisíce přání.
druhý stupeň
Ukázky

Jeskyně Tisíce přání

129 Kč
103 Kč
Nahlížení - 20%
Napínavý příběh o dívce Meg, které Osud určí, že bude nahlížečkou. Vydává se na cestu do domu svého učitele a rádce, pana Plumberblicka.
Úchvatný a strhující příběh, který tě zavede do zcela nového světa čtení myšlenek a vyšetřování zločinu.
druhý stupeň
Ukázky

Nahlížení

212 Kč
170 Kč
Učedník - 20%
Než mu schopnost přivolávat démony obrátila život naruby, byl Fletcher prostým kovářským pomocníkem. Nyní se má stát válečným mágem a bojovat proti divokým orkům, kteří ohrožují jeho vlast.
druhý stupeň
Ukázky

Učedník

149 Kč
119 Kč
Zombíci... - 20%
Zábavný komiks s originální zápletkou i provedením vás vtáhne do děje a opravdu velmi vás pobaví.
druhý stupeň
Ukázky

Zombíci...

169 Kč
135 Kč
Cestovatel Čenda Buráček a létající bobr - 20%
Vtipný komiks pro menší i větší děti o cestovateli Čendovi Buráčkovi, s nímž tentokrát zavítáme na Divoký západ mezi indiány kmene Bobrů.
druhý stupeň
Ukázky

Cestovatel Čenda Buráček a létající bobr

127 Kč
102 Kč
Strážce - 20%
Dvanáctiletý chlapec Viktor i se svou třídou zažije slabé zemětřesení na školním hřišti, kdy se ze země vyvalí zelený opalizující oblak. Všichni jsou otřeseni, městečko zachvátí zmatek.
druhý stupeň
Ukázky

Strážce

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 99 položek
<< < 1 .. 3 4 5