Nejprodávanější knihy v roce 2022
zdraví a životní styl

Cvičení se Sanctbandem - 11%
Kniha nabízí zájemcům velmi rozsáhlé možnosti využití revoluční cvičební pomůcky – gumových pásů Sanctband. Elastický odpor, který tyto pásy při cvičení kladou, umožňují jednoduchým způsobem posilovat oslabené svaly, ...
zdraví a životní styl

Cvičení se Sanctbandem

441 Kč
392 Kč
Detoxikace pro dlouhý život - 11%
V historii lidstva není detoxikace ničím neznámým, ovšem dnes se více než v minulosti stává podstatnou součástí prevence a léčby chronických nemocí.
zdraví a životní styl

Detoxikace pro dlouhý život

242 Kč
215 Kč
Hypertenze - 11%
Další rozšířené a přepracované vydání monografie Hypertenze autorského kolektivu vedeného prof. MUDr. Jiřím Widimským mladším a prof. MUDr. Jiřím Widimským starším představuje moderně pojatý a komplexní pohled na problematiku vysokého krevního tlaku.
zdraví a životní styl

Hypertenze

449 Kč
399 Kč
Krásné, ale jedovaté aneb Rodičové, opatrnosti není nikdy - 11%
Knížka je určena především rodičům, kteří chodí s dětmi do parků, do přírody nebo mají vlastní zahradu či pěstují pokojové květiny.
zdraví a životní styl

Krásné, ale jedovaté aneb Rodičové, opatrnosti není nikdy

170 Kč
151 Kč
Makrobiotické těhotenství a péče o novorozeně - 11%
Podrobná a fundovaná příručka postavená jak na hluboké znalosti fungování lidského organismu, jeho poruch a lékařských přístupů k jejich řešení, tak i na šesti tisících let tradice orientální medicíny, diagnostiky a energetického pojetí univerza.
zdraví a životní styl

Makrobiotické těhotenství a péče o novorozeně

341 Kč
303 Kč
Pročištění syrovou stravou - 11%
Vyzkoušejte pročištění syrovou stravou, která plně uspokojí vaši chuť k jídlu, pomůže vám zhubnout, získat spoustu energie, cítit se plni zdraví a současně zbaví vaše tělo všech škodlivých toxinů.
zdraví a životní styl

Pročištění syrovou stravou

331 Kč
294 Kč
Průvodce vyšším věkem - 11%
Tato knížka je určena všem, kteří se aktivně zajímají o problematiku stáří a stárnutí. Užitečné informace v ní najdou pečovatelé z řad laiků i profesionálů.
zdraví a životní styl

Průvodce vyšším věkem

261 Kč
232 Kč
Sport a jóga - 11%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
zdraví a životní styl

Sport a jóga

224 Kč
199 Kč
Tibetská medicína v praxi - 11%

Před vámi se nachází výsledek dlouholetých úvah, sledování křižovatek lidských osudů, historie nemocí a jejich léčby. Tibetská medicína je založena na pochopení vzájemného propojení mezi rozumem, tělem, duší a vnějším světem.

zdraví a životní styl

Tibetská medicína v praxi

170 Kč
151 Kč
Veganská kuchařka pro zdraví - 11%
V této knize vám Tony a Yvonne Bishop-Weston, kteří jsou dlouholetými vegany a výživovými terapeuty, předkládají výběr svých nejoblíbenějších receptů a zvou vás k vyzkoušení lahodných veganských pokrmů.
zdraví a životní styl

Veganská kuchařka pro zdraví

331 Kč
294 Kč
Zobrazuji 681 - 690 z 747 položek
<< < 1 .. 67 68 69 70 71 .. 75 > >>