Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
dobrodružné

Korea - 20%
Co všechno se musí stát, aby se naplnila před dávnými věky vyřčená věštba? A má člověk vůbec možnost ji ovlivnit? Zejména když ví, že na jejím splnění závisí něčí život, ale tím, že o ní promluví, riskuje ten svůj?
dobrodružné
Ukázky

Korea

169 Kč
135 Kč
Robinson Crusoe - 20%
Světoznámý dobrodružný román o osudech trosečníka Robinsona vystaveného životní zkoušce v těžkých podmínkách na opuštěném ostrově, kde začíná jeho zápas o přežití...
dobrodružné
Ukázky

Robinson Crusoe

149 Kč
119 Kč
Kapitán Adorabl a bambitka černokněžníka Vorána - 20%
(1x)
Toto je příběh ze Sedmimoří…… vlastně teda jako druhý příběh ze Sedmimoří.A jako takový má určitá pravidla: Všeho víc! Víc výbuchů, víc přestřelek, víc dostaveníček holek s klukama… ale to by asi nebyl ten příběh ze Sedmimoří, ne?
dobrodružné
Ukázky

Kapitán Adorabl a bambitka černokněžníka Vorána

249 Kč
199 Kč
Stínadla se bouří - 20%
Po několika měsících klidu jsou Stínadla opět v pohybu. Nečekaná zpráva o znovunalezeném ježkovi v kleci spustí smršť nových událostí, vontské hnutí ožije a schyluje se k volbě Velkého Vonta. Pro všechny z okolních čtvrtí tak začíná být ve Stínadlech opět nebezpečno. To nemůžou Rychlé šípy nechat bez povšimnutí a samy se pouštějí do pátrání po hlavolamu. Chtěly by totiž získat plánek létajícího kola, který je v něm ukrytý... Dobrodružství Rychlých šípů pokračuje! Druhý díl stínadelské trilogie.
dobrodružné
Ukázky

Stínadla se bouří

219 Kč
175 Kč
Příšerné příběhy z temného tunelu - 20%
(2x)
Třetí várka "příšerných příběhů" pro mladé čtenáře se tentokrát veze po kolejích, v kupé strašidelného vlaku.
dobrodružné
Ukázky

Příšerné příběhy z temného tunelu

169 Kč
135 Kč
Vinnetou I. - 20%
(1x)
Nejslavnější indiánský příběh o přátelství, čestnosti a odvaze náčelníka Apačů Vinnetoua a jeho bílého bratra Old Shatterhanda.
dobrodružné
Ukázky

Vinnetou I.

159 Kč
127 Kč
Enola Holmesová - Případ zlověstných kytic - 20%
Každý ví, že doktor Watson je pravou rukou Sherlocka Holmese, takže když se ztratí, je to šok. Dokonce ani sám Sherlock netuší, kde by mohl být. Enola by tomu ráda přišla na kloub, stále se ale skrývá před svými bratry a zapojení do pátrání by pro ni bylo více než riskantní.
dobrodružné
Ukázky

Enola Holmesová - Případ zlověstných kytic

159 Kč
127 Kč
Strašidelná knihovna – Schovávaná s duchy - 20%
Kaz není obyčejný kluk, je to duch. Klárka zas není obyčejná holka – na rozdíl od ostatních lidí totiž dokáže vidět duchy. Jejich detektivní kancelář je proto jako stvořená pro řešení zapeklitých záhad! Další případ je zavede do domu, ve kterém straší.
dobrodružné
Ukázky

Strašidelná knihovna – Schovávaná s duchy

149 Kč
119 Kč
Zrozená z ohně – Lovkyně příšer - 20%

Dvanáctka není jen číslo – je to hrdinka, která přemýšlí originálním způsobem a jen tak se nevzdává! První díl dobrodružné fantasy. Země Oharek je zamořena příšerami.

dobrodružné
Ukázky

Zrozená z ohně – Lovkyně příšer

249 Kč
199 Kč
Černobylské dívky - 20%

Katastrofa, která změní jejich životy. Přátelství, které vydrží navždy.  Na jaře roku 1986 se spolužačky Valentina a Oksana probudí a obloha nad jejich hlavami je vztekle rudá. Reaktor v jaderné elektrárně Černobyl explodoval. A než se stihnou vzpamatovat, ocitnou se ve vlaku do Leningradu, kde mají teď bydlet u Valentininy babičky.

dobrodružné
Ukázky

Černobylské dívky

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 241 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 25 > >>