Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
hudba

Slovo, obraz, rokenrol

Kniha inspirativních rozhovorů napříč uměním „Osm osobností, sedm rozhovorů, osm příběhů, které mají společného jmenovatele, který platí pro každého: úspěch vyžaduje špetku talentu, pevnou vůli a nesmírnou odvahu poznat sám sebe.

hudba
Ukázky

Slovo, obraz, rokenrol

189 Kč
Unknown Pleasures -  Pohled do nitra Joy Division
(1x)
Jak vznikla skupina Warsaw Pakt a proč se přejmenovala na Joy Division, jaké byly další koncerty a co zapříčinilo smrt Iana Curtise.
hudba
Ukázky

Unknown Pleasures - Pohled do nitra Joy Division

339 Kč
Pražské hudební světy
Pražské hudební světy jsou první knihou, která se věnuje hudbě v Praze z jiné než hudebně historické perspektivy: K hudebním událostem dnešní Prahy přistupuje z pozice etnomuzikologie, někdy nazývané také hudební antropologie.
hudba
Ukázky

Pražské hudební světy

240 Kč
Svět jiné hudby II.
Po prvním dílu této úspěšné encyklopedie vychází i díl druhý, který by měl přinést nejen pokračování, ale i doplnění svazku předešlého.
hudba
Ukázky

Svět jiné hudby II.

659 Kč
Svět jiné hudby
Publicista a muzikolog Z. K. Slabý předkládá čtenářům fundovaně – zároveň však velmi čtivým způsobem – několik stovek hesel pokrývajících oblast alternativní, avantgardní, improvizované, progresivní a experimentální hudby.
hudba
Ukázky

Svět jiné hudby

699 Kč
Tinnitus

Tinnitus je odborné označení pro šelest v uších, které může v různých intervalech zesilovat či zeslabovat. Pod tímto spíše medicínským názvem se skrývá autobiografická kniha hudebního vědce, mimořádně erudovaného znalce díla Bohuslava Martinů.

hudba
Ukázky

Tinnitus

270 Kč
Hudba, která si neříká Krautrock
(2x)
Německo bylo na přelomu šedesátých a sedmdesátých let líhní umělců, kteří z hledačských pozic navždy změnili tvář rocku, elektronické hudby i popu.
hudba
Ukázky

Hudba, která si neříká Krautrock

266 Kč
Keltská hudba
Druhý svazek edice Světem lidové hudby a world music. Keltská hudba přečkala většinu dějinných zvratů v mnoha zemích Evropy - v Irsku, Skotsku, Walesu, Bretani, Galicii, Asturii a na ostrově Man.
hudba
Ukázky

Keltská hudba

133 Kč
Reggae
Třetí svazek edice Světem lidové hudby a world music přináší souhrnnou studii o afrických kořenech, vzniku na Jamajce i celosvětovém rozšíření hudebního stylu reggae, který má dlouhá léta tisíce posluchačů i u nás.
hudba
Ukázky

Reggae

133 Kč
Těžší než nebe
Autor na základě více než 400 rozhovorů s Cobainovými přáteli, rodiči, kolegy i díky exkluzivnímu přístupu k citacím Cobainových deníků odhaluje mnohá neznámá tajemství, která se váží k této legendární hvězdě i jeho skupině Nirvana.
hudba
Ukázky

Těžší než nebe

199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 62 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>