Nejprodávanější tituly v roce 2022
psi

Génius i popleta - 11%
Jak psa naučit, aby to, co umí, zvládal za všech okolností....
psi

Génius i popleta

269 Kč
239 Kč
Pasení se psem - 11%
Pasení se psem může být jak práce, tak sport, ale především to je skvělá zábava, která navíc posune vztah a komunikaci mezi vámi a vaším psem na úplně novou úroveň.
psi

Pasení se psem

314 Kč
279 Kč
Zdravý pes - 11%

Psi mají pověst nejlepších přátel člověka a jejich popularita mezi lidmi neustále stoupá. V knize najdete podrobné návody, překvapivé tipy a triky i náhledy do psí mentality.

psi

Zdravý pes

269 Kč
239 Kč
Coursing - 11%
Coursing je psí sport, který si u nás rok od roku získává víc a víc příznivců.
psi

Coursing

179 Kč
159 Kč
Jak si poradit s hyperaktivním psem - 20%
Jsou dny, kdy vás váš čtyřnohý miláček přivádí až na samotnou hranici fyzického a nervového vyčerpání, kdy jste zcela bezmocní a pochybujete o svých chovatelských schopnostech? Pak jste s nejvyšší pravděpodobností majitelem hyperaktivního psa.
psi
Ukázky

Jak si poradit s hyperaktivním psem

288 Kč
230 Kč
Masáže psů - 11%
Kniha, která obsahuje více než dvě stovky ilustrací a fotografií, je zdrojem vynikajících informací o psím organismu i návodem k řešení specifických zdravotních problémů vašeho psa.
psi

Masáže psů

305 Kč
271 Kč
Jak to ten pes myslí? - 11%

Kniha Jak to ten pes myslí? poskytuje čtenářům solidní základ pro budování promyšleného a zdravého vztahu s jejich psem, založeného na upřímné a jasné komunikaci – vyjádření záměru, přijetí zprávy a adekvátní odezvě.

psi
Ukázky

Jak to ten pes myslí?

269 Kč
239 Kč
Jak zabavit psa, aby se nenudil - 20%
Pes je skutečný génius v disciplíně zvané čenichání. Sami to určitě znáte, bez čenichu u země moc velkou vzdálenost většinou neujde. Proč tedy této jeho vášně nevyužít? V knížce najdete návody, jak psům zcela jednoduše připravit hry plné dobrodružství.
psi
Ukázky

Jak zabavit psa, aby se nenudil

186 Kč
149 Kč
Od sebe! - 11%
Praktická příručka o tom, jak se vypořádat s agresí psa vůči jiným psům. Poradí vám, jak psího agresora přecvičit, jak se naučit rozlišovat různé druhy psí agrese a jak snižovat hladinu strachu u psa. A to vše samozřejmě pozitivními výcvikovými metodami.
psi

Od sebe!

179 Kč
159 Kč
Retrívři a vodní psi
Tato kniha je určena všem současným i budoucím majitelům, chovatelům a milovníkům retrívrů nebo některého z pěti plemen vodních psů.
psi

Retrívři a vodní psi

89 Kč
Shaping - I váš pes může být šampion - 11%
Kniha kanadské cvičitelky Susan Garrettové je určena všem začínajícím i poročilým agiliťákům.
psi

Shaping - I váš pes může být šampion

314 Kč
279 Kč
Velká kniha rad první pomoci pro psy - 6%
Kniha je praktickým průvodcem v rizikových situacích, do nichž se mohou dostat chovatelé psů. Je rádcem i v preventivní veterinární péči.
psi

Velká kniha rad první pomoci pro psy

297 Kč
279 Kč
Bišon frise - 11%
Autorky knihy se věnují tomuto plemeni již řadu let. Jejich monografie mapuje historii druhu, obsahuje podrobný popis, ale všímá si i možných nuancí, jež se mohou v rámci chovu vyskytnout.
psi

Bišon frise

179 Kč
159 Kč
Agility pro pokročilé - 11%
Druhý díl publikace nabízí hlubší pohled do tajů psího sportu s názvem agility. Čtenářům přináší exkurzi do světa vrcholového sportu, ale je určen i zájemcům o pokročilejší běhání a závodění se psem.
psi

Agility pro pokročilé

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 101 - 120 z 114 položek
<< < 1 .. 4 5 6