Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
děti a mládež

Laskavý jed - 20%
(2x)

První díl napínavé fantasy série ve stylu knih Holly Blackové Zahru sní o tom, že opustí rodnou Ateru a zažije dobrodružství, která zná jen z příběhů. Je však pouhá Zaříkávačka, takže její místo je ve stájích, kde pečuje o koně a dobytek.

děti a mládež
Ukázky

Laskavý jed

249 Kč
199 Kč
Kirke - 20%
(2x)
V paláci boha slunce Helia, nejmocnějšího z Titánů, se narodí dcera. Malou Kirku všichni považují za nedochůdče - nevládne na první pohled zřejmou mocí jako její otec ani zlomyslnou krásou jako její matka.
děti a mládež
Ukázky

Kirke

279 Kč
223 Kč
Lapuťák a kapitán Adorabl - 20%
(2x)
Dobrodružná knížka plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na stopě Lapuťáka, nejvzácnějšího…
děti a mládež
Ukázky

Lapuťák a kapitán Adorabl

209 Kč
167 Kč
Šest vran - 20%
(7x)
Za peníze se dá koupit všechno! Nebo aspoň to platí v Ketterdamu, ve kterém se nikdo nevyzná lépe, než Kaz Brekker, fenomenální podvodník a zloděj. A když se objeví neodolatelná zakázka? Je čas sehnat si pomocníky.
děti a mládež
Ukázky

Šest vran

339 Kč
271 Kč
Alea - dívka moře: V zajetí přísahy - 20%
Dobrodružství, výjimečné přátelství a tajemství ukryté v hlubinách moře! Láska, kamarádi, dobrodružství a touha po shledání jsou pro Aleu i celou Alfa cru naprosto zásadní. Alea s Lennoxem se sami vydají na cestu ke známé skále Loreley.
děti a mládež
Ukázky

Alea - dívka moře: V zajetí přísahy

279 Kč
223 Kč
Jak se lemur odnaučil šťourat v nose - 20%

Sedm veselých pohádek o hygieně Už jste někdy byli v zoo? A co přesně vám řekli u pokladny? Že si výměnou za zakoupenou vstupenku můžete prohlédnout rozličné druhy zvířat z celého světa? Snad jste jim to neuvěřili! Ve skutečnosti je to přesně naopak: to zvířata se učí od nás, lidí.

děti a mládež
Ukázky

Jak se lemur odnaučil šťourat v nose

209 Kč
167 Kč
Koruna z kostí a zlata - 20%
(5x)
Poppy by ani ve snu nenapadlo, že někdy zažije lásku, jakou našla u prince Casteela. Chce si užívat svého štěstí, ale předtím se musí rozhodnout, jestli přijme korunu z kostí a zlata.
děti a mládež
Ukázky

Koruna z kostí a zlata

399 Kč
319 Kč
Aurora plane - 20%

Bez boje se nevzdají... doufejme! Druhý díl série Aurora od autorů Illuminae. Začněme špatnými zprávami: prastaré zlo bylo probuzeno. Dobré zprávy? Jednotka 312 je připravena všechny spasit. Snad. Jen nejdřív musí vyřešit pár drobností.

děti a mládež
Ukázky

Aurora plane

279 Kč
223 Kč
Falešný polibek - 20%
(2x)
Království Morrigan je plné tradic a příběhů o dávném světě. Princezna Lia je ale nesnáší. Svatba s někým, koho nikdy nepotkala? Kvůli zajištění politického spojenectví? Má všeho po krk! A tak v den své svatby uteče a usadí se ve vzdálené vesnici. Tam se seznámí se dvěma záhadnými přitažlivými muži – princem, kterého si měla vzít, a vrahem s úkolem ji zabít.
děti a mládež
Ukázky

Falešný polibek

279 Kč
223 Kč
Polibek - 20%
(2x)
... můj život a moje srdce už nikdy nebudou stejné. Potom, co do nich narazil Hardin, už ne. Tessa má všechno – žije v láskyplném prostředí s chápající matkou a má kluka svých snů, laskavého, milého, kterého jí závidí všechny kamarádky. Lepšího už si ani nemohla přát.
děti a mládež
Ukázky

Polibek

279 Kč
223 Kč
Tajemství - 20%
(1x)
Tessa a Hardin jeden bez druhého nedokážou existovat. A zároveň nejsou schopní žít spolu. Poté co Tessa potkala po celých devíti letech svého otce, všechno se v ní svíjí a ona přehodnocuje své dosavadní vztahy k blízkým.
děti a mládež
Ukázky

Tajemství

309 Kč
247 Kč
Vražedná pomsta - 20%
(1x)

Hunger games slaví deset let! My slavíme také, speciálním vydáním s novými obálkami. Katniss dosáhla vítězství v Hladových hrách aktem vzdoru proti všemocnému Kapitolu a jeho krutým pravidlům. Katniss s Peetou očekávají pomstu mocných...

děti a mládež
Ukázky

Vražedná pomsta

279 Kč
223 Kč
Kluk v sukních - 20%
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
děti a mládež
Ukázky

Kluk v sukních

178 Kč
142 Kč
Arsene Lupin: Dutá jehla - 20%
Klasický detektivní román se slavným francouzským lupičem-gentlemanem Arsenem Lupinem vychází v novém vydání s originálními ilustracemi Martina Mrázika. Tentokrát půjde o hodně – ve hře je totiž poklad francouzských králů.
děti a mládež
Ukázky

Arsene Lupin: Dutá jehla

209 Kč
167 Kč
Jeden z nás lže - 20%
(1x)
Premiantka, princeznička, sportovní hvězda, školní grázl a kluk, co ví o každém všechno a nebojí se to napráskat všem. Tahle partička se sešla po škole, aby napravila své hříchy – konkrétně mobily při vyučování, kde nemají co dělat.
děti a mládež
Ukázky

Jeden z nás lže

249 Kč
199 Kč
Kluk jménem Vánoce - 20%
(1x)

Příběh vypráví o kouzelném bělovlasém vousatém muži, který na Vánoce nosí dětem dárky. Koho by napadlo, že i on kdysi dávno býval malý chlapec? Jmenoval se Nikolas, narodil se o Vánocích a vyrůstal v chudé rodině kdesi ve Finsku.

děti a mládež
Ukázky

Kluk jménem Vánoce

239 Kč
191 Kč
Kufr z nebe - 20%
(1x)
Celé to začalo onou nanejvýš nepravděpodobnou událostí, kdy z nebe spadl kufr… Metropolitní policie požádala Jamieho a mne o sepsání zprávy o veškerých známých skutečnostech týkajících se vyšetřování případu Davida Brightona.
děti a mládež
Ukázky

Kufr z nebe

319 Kč
255 Kč
Letní noci - 20%
(2x)
Všichni si myslí, že Charlee vede dokonalý život. S tanečními videi kraluje TikToku, míří za svým snem hrát v muzikálech, a navíc ji obsadili do hlavní role ve školním představení Pomády.
děti a mládež
Ukázky

Letní noci

279 Kč
223 Kč
Puntíkáři - 20%
(1x)
První díl nepřekonatelně vtipné série Miloše Kratochvíla Pachatelé dobrých skutků s názvem PUNTÍKÁŘI vypráví o malérech a dobrodružstvích dvou nerozlučných kamarádů Michala Součka a Filipa Fialky.
děti a mládež
Ukázky

Puntíkáři

169 Kč
135 Kč
Čarodějnice - 20%
Dechberoucí příběh ze sedmnáctého století o ženské síle, čarodějnictví, zlobě, pomstě a poutech, která nás svazují...Potom, co byla Evey svědkem brutální vraždy své matky spáchané lovci čarodějnic, chce jediné – vystopovat vraha a pomstít se.
děti a mládež
Ukázky

Čarodějnice

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 101 - 120 z 862 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 44 > >>