Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2022
zdraví a životní styl

Sport a jóga - 11%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
zdraví a životní styl

Sport a jóga

224 Kč
199 Kč
Tibetská medicína v praxi - 11%

Před vámi se nachází výsledek dlouholetých úvah, sledování křižovatek lidských osudů, historie nemocí a jejich léčby. Tibetská medicína je založena na pochopení vzájemného propojení mezi rozumem, tělem, duší a vnějším světem.

zdraví a životní styl

Tibetská medicína v praxi

170 Kč
151 Kč
Veganská kuchařka pro zdraví - 11%
V této knize vám Tony a Yvonne Bishop-Weston, kteří jsou dlouholetými vegany a výživovými terapeuty, předkládají výběr svých nejoblíbenějších receptů a zvou vás k vyzkoušení lahodných veganských pokrmů.
zdraví a životní styl

Veganská kuchařka pro zdraví

331 Kč
294 Kč
Velký dietní plán III. - 11%
Velký dietní plán III poslouží jako inspirace i jako jednoduchý návod na to, jak se začít stravovat zdravě. Neobsahuje totiž pouze 10 jídelníčků na různá témata, ale i 10 zajímavých článků a velký nákupní seznam s konkrétními tipy produktů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Velký dietní plán III.

269 Kč
239 Kč
Cvičíme taj-či s dětmi - 11%
Kniha představuje soubor cviků a pohybových her, které se opírají o inspiraci tradičním čínským cvičením taj-či. Po metodickém úvodu jsou zařazeny cviky vhodné pro rozcvičku a pro různé specifické situace – potřebujeme aktivizovat, uvolnit, protáhnout se.
zdraví a životní styl

Cvičíme taj-či s dětmi

179 Kč
159 Kč
Dětství pod palbou - 6%
Velké firmy si našly nový zdroj zisku: naše děti. Joel Bakan odhaluje, do jaké míry tyto firmy zneužívají zranitelnost a ovlivnitelnost dětí, jak manipulují se strachem jejich rodičů a jednají bez ohledu na zájmy a zdraví dětí.
zdraví a životní styl

Dětství pod palbou

254 Kč
239 Kč
Domácí receptář přírodní medicíny - 2. díl - 11%
Kompletní návod na výrobu a použití přírodních prostředků pro domácí léčení. Druhý díl receptáře přírodní medicíny společně s prvním dílem obsahuje souhrn metod domácího léčení přírodními prostředky, používaných v lidovém léčitelství.
zdraví a životní styl

Domácí receptář přírodní medicíny - 2. díl

313 Kč
278 Kč
Filozofie jídla - 11%
Autorka v knize nabízí filozofické vysvětlení, proč je pro člověka přirozenou cestou přijímat pouze nemasitou stravu, a zároveň i recepty sedmi desítek osvědčených vegetariánských jídel, která sama již mnoho let vaří.
zdraví a životní styl

Filozofie jídla

135 Kč
120 Kč
Chrápání
Ten, kdo chrápe, žije nezdravě – a ten, kdo je tomuto nočnímu koncertu vystaven, stejně tak. Silné nadměrné chrápání vede k poruchám spánku, trvale poškozuje imunitní systém a může způsobit srdeční obtíže a problémy krevního oběhu.
zdraví a životní styl

Chrápání

89 Kč
Vše o sójových izoflavonech a ženském zdraví - 11%
Prevence všech ženských zdravotních problémů, ať už jde o rakovinu prsu, příznaky menopauzy nebo ochromující účinky osteoporózy.
zdraví a životní styl

Vše o sójových izoflavonech a ženském zdraví

70 Kč
62 Kč
Zobrazuji 691 - 700 z 750 položek
<< < 1 .. 68 69 70 71 72 .. 75 > >>