Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
osobní rozvoj

Cviky na vaši bolest - 20%
Bolí vás záda z věčného sezení u počítače nebo stání v práci? Máte bolesti po úrazu či natažené svaly z cvičení, bolesti hlavy, krku, páteře, nohou, ramen apod.? Nezoufejte a spolu s námi si zacvičte pod dozorem renomovaného českého autora.
osobní rozvoj
Ukázky

Cviky na vaši bolest

169 Kč
135 Kč
Hodnocení a řízení výkonnosti - 20%
Výkonnost pracovníka a pracovní hodnocení jsou velká a stále se vyvíjející témata psychologie práce a organizace. Není na světě snad firma, která by se právě těmito oblastmi nemusela intenzivně zabývat.
osobní rozvoj
Ukázky

Hodnocení a řízení výkonnosti

144 Kč
115 Kč
Jak efektivně hodnotit zaměstnance a zvyšovat jejich výkonnost - 20%
Není to tak dávno, co si mnozí manažeři pokládali otázky: "Hodnotit či nehodnotit pravidelně svoje pracovníky? Nestačí, že jsem s nimi v každodenním kontaktu? Není systematické hodnocení nadbytečné?"
osobní rozvoj
Ukázky

Jak efektivně hodnotit zaměstnance a zvyšovat jejich výkonnost

144 Kč
115 Kč
Jak efektivně vést porady - 20%
Také máte dojem, že porady jsou "zbytečným mrháním času" či "nenasytným žroutem energie"? Přemýšlíte o tom, jak čas strávený na poradách nepromrhat, jak udělat z porad efektivní setkání pracovníků, namísto nudné hodinky podřimování?
osobní rozvoj
Ukázky

Jak efektivně vést porady

186 Kč
149 Kč
Jak zvládnout 10 nejobtížnějších situací manažera - 20%
Manažeři všech úrovní se v čtivé a přehledné knížce dozví, jak se úspěšně vypořádat s deseti situacemi, které lze považovat za jedny z nejobtížnějších v práci a kariéře každého manažera.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak zvládnout 10 nejobtížnějších situací manažera

271 Kč
217 Kč
Komunikace, argumentace, rétorika - 20%
V čtivé knížce se seznámíte s možnostmi zdokonalení své komunikační soustavy, poznáte dvanáct příčin odlišností lidských názorů a stanovisek a dozvíte se, jak lze či nelze tyto odlišnosti překonat.
osobní rozvoj
Ukázky

Komunikace, argumentace, rétorika

302 Kč
242 Kč
Smrt - jediná jistota (apoteóza skepse) - 20%
Klíčovou otázkou zkoumanou v této knize je, že každý z nás i tehdy, když všechno relativizuje a nic za jisté nemá, přece si je naprosto jist tím, že smrt ho jednou potká.
osobní rozvoj
Ukázky

Smrt - jediná jistota (apoteóza skepse)

249 Kč
199 Kč
Tým snů - 20%
Každý tým je jiný. V jednotlivých týmech nejdete lidi s různými zkušenostmi a potřebami. Liší se dokonce i ve stanovených cílech. Jsou však pravidla, která platí pro všechny týmy bez ohledu na specifické odlišnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Tým snů

169 Kč
135 Kč
Úspěšná sebemanipulace - 20%
Návody na úspěch, které autor ověřil ve svém osobním i pracovním životě. Spousta rad a doporučení, které opravdu fungují.
osobní rozvoj
Ukázky

Úspěšná sebemanipulace

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 721 - 730 z 741 položek
<< < 1 .. 71 72 73 74 75 > >>