Nejprodávanější Kniha v roce 2022
zdraví a životní styl

Bikram Jóga - Jóga pro zdraví - 11%
Cesta k dokonalé fyzické kondici, pevnému zdraví a duševní vyrovnanosti Je na čase odložit ostych a výmluvy: Bikram Čoudhuri, jeden z nejvýznamnějších žijících představitelů hathajógy, vám ukáže osvědčenou cestu ke zdraví a kondici.
zdraví a životní styl

Bikram Jóga - Jóga pro zdraví

349 Kč
310 Kč
Co možná nevíte o očkování - 11%

V USA je povinný očkovací kalendář podobný českému. Odmítání očkování má i tam neblahé následky (vyhrožování rodičům, upírání sociálních dávek apod.).

zdraví a životní styl

Co možná nevíte o očkování

178 Kč
158 Kč
Přechodem bez obav - 11%
Cílem knihy je objasnit laické veřejnosti fyziologii i patofyziologii klimakteria a předvést současné možnosti léčby hormonální i nehormonální, léčbu pomocí přípravků OTC a alternativní metody léčby.
zdraví a životní styl

Přechodem bez obav

176 Kč
156 Kč
Velká kniha Feng-Šuej o zdraví - 11%
Autoři této knihy, oba zkušení poradci a praktici Feng-suej, ukazují, jak se dají neviditelné energie Feng-šuej jednoduše najít a změřit.
zdraví a životní styl

Velká kniha Feng-Šuej o zdraví

268 Kč
238 Kč
Vojtův princip - 14%
V polovině 20. století vypracoval Václav Vojta na základě pozorování změny spasticity při manipulaci s dítětem školního věku s infantilní spastickou diparézou terapeutický koncept - reflexní lokomoci.
zdraví a životní styl

Vojtův princip

492 Kč
423 Kč
Vybrané kapitoly z klinické výživy I. - 11%
Kniha Vybrané kapitoly z klinické výživy I. vychází z Kurzu klinické výživy, který slouží jako základní podmínka k získání Osvědčení o způsobilosti k provádění nutriční péče (licence F016).
zdraví a životní styl

Vybrané kapitoly z klinické výživy I.

208 Kč
185 Kč
Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem - 12%
Kniha Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem přináší obsáhlý, ale čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin.
zdraví a životní styl

Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem

104 Kč
92 Kč
Medicína posvátných stromů - 11%
Abeceda stromů“ je živoucím odkazem dávné tradice, předávané po celá staletí z generace na generaci. Starodávnou ogamskou abecedu stromů, jejíž každé písmeno je obestřeno duchovní a medicínskou tradicí, používali druidové k magické práci....
zdraví a životní styl

Medicína posvátných stromů

259 Kč
230 Kč
Pět pokladů - 11%
(1x)
V této knize se nabízí systém jednoduchých a účinných praktik, které vám pomůžou posílit, zharmonizovat a sjednotit váš organismus.
zdraví a životní styl

Pět pokladů

305 Kč
271 Kč
SuperRecepty pro kojence … - 11%
Kdo chce pro své dítě to nejlepší, zaručeně s touto knihou neprohloupí. Protože kdo jiný by měl o problematice dětské výživy vědět více než Annabel Karmel, světoznámá populární autorka publikací o výživě a kvalifikovaná kuchařka.
zdraví a životní styl

SuperRecepty pro kojence …

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 721 - 730 z 751 položek
<< < 1 .. 71 72 73 74 75 76 > >>