Nejprodávanější tituly v roce 2022
leporela

Já rostu - hraju si a poznávám svět - 11%
Knížka plná poučení pro malé zvídavé děti objevující svět, který je obklopuje a je plný zábavy. Obsahuje množství rozličných interaktivních prvků.
leporela

Já rostu - hraju si a poznávám svět

341 Kč
303 Kč
Objevujeme svět! Divoká zvířata - 11%
Objevovat svět divokých zvířat s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
leporela

Objevujeme svět! Divoká zvířata

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Fotbal - 11%
Navštiv fotbalové utkání a nauč se pojmenovat vše, co můžeš na fotbale vidět! Leporelo pro nejmenší děti s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.
leporela

Objevujeme svět! Fotbal

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Hračky - 11%
Hraj si, poznávej hračky a nauč se je správně pojmenovat! Leporelo pro nejmenší děti s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.
leporela

Objevujeme svět! Hračky

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Miminko - 11%
Co potřebuje miminko? Lahvičku, plenku, vaničku... A co dál? Ideální knížka pro malé děti, kterým v rodině přibyla malá sestřička či bráška. Víš, s čím si miminka rády hrají a kde spinkají? Dozvíš se to v tomto leporelu s pestrými ilustracemi. A kdov
leporela

Objevujeme svět! Miminko

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Tvary - 11%
Víš, co to jsou tvary? Jaký tvar má třeba létající papírový drak? Nauč se poznávat tvary jednotlivých předmětů! Co je kulaté? Co má tvar čtverce? A co trojúhelníku? Všechny základní tvary objevíš v tomto leporelu s pestrými ilustracemi.
leporela

Objevujeme svět! Tvary

224 Kč
199 Kč
Slova - Vytáhni si kartičku
Kam pozvala panda myšku? Do domečku pod svou stříšku! Uhádneš, co nebo kdo se skrývá na každé stránce? Vytáhni kartičku a zjisti, zda je tvá odpověď správná.
leporela
Ukázky

Slova - Vytáhni si kartičku

89 Kč
Věci našeho života - 67%
Obrázková knížka pro děti a jejich dospělé o věcech našeho života, které nás provázejí od samého narození až do konce. Může sloužit úplně malým dětem, které se učí teprve poznávat svět, až po jejich rodiče a prarodiče, kteří si nejen s nimi čtou..
leporela

Věci našeho života

135 Kč
44 Kč
Minipohádky - Sněhurka - 11%
Toto malé dětské pohádkové leporelo s pevnými stránkami a pohyblivými obrázky je určeno dětem od jednoho roku a najdete v něm krátkou veršovanou pohádku o Sněhurce a sedmi trpaslících.
leporela
Ukázky

Minipohádky - Sněhurka

224 Kč
199 Kč
Co jíme? - Podívej se pod okénko
Seznam se díky této encyklopedické knížce, mající více než 60 odklápěcích okének, s tím, odkud pocházejí potraviny, které jíš. Zjisti něco nového!
leporela

Co jíme? - Podívej se pod okénko

161 Kč
Zobrazuji 741 - 750 z 758 položek
<< < 1 .. 73 74 75 76 > >>