Nejprodávanější tituly v roce 2022
psychologie

Sny, mýty a pohádky z Japonska - 11%
(1x)
V Kawaiově práci se setkáme s pohádkovými, snovými a mytologickými motivy v klasických japonských příbězích (Pohádka o Urašimovi, Torikaebaja, Snový deník světce Mjóe, Dům pěnice atd.) a také v teogonických textech z kronik Kodžiki a Nithonšoki.
psychologie

Sny, mýty a pohádky z Japonska

358 Kč
318 Kč
Proč si nerozumíme - 11%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
psychologie

Proč si nerozumíme

359 Kč
319 Kč
Ještě to promysli - 11%
Kolik rodinných oslav a pracovních jednání skončilo dusnem, kolik podnikatelských nápadů bankrotem! Jen kvůli strachu připustit, že nikdo z nás nemá patent na rozum. Co ale dělat, když zjistíme, že nám naše stará přesvědčení už neslouží?
psychologie

Ještě to promysli

386 Kč
343 Kč
O funkcích práce a osobitosti - 11%
Publikace z r. 1938, v níž její autor, enfant terrible čs. avantgardy a bohémy 30. a 40. let, svým typickým, nekompromisním a čtivým stylem předkládá syntézu Freudovy psychoanalýzy a Adlerovy individuální psychologie.
psychologie

O funkcích práce a osobitosti

179 Kč
159 Kč
Bolest mých předků mě provází - 11%
Mezigenerační vztahy, tajemství v rodině, syndrom výročí, přenos traumatu – to vše jsou způsoby, jimiž do našich životů zasahují nevyřešené konflikty a traumata našich předků.
psychologie

Bolest mých předků mě provází

359 Kč
319 Kč
Šum - 11%
Kdykoli se procesům naší mysli začne věnovat Daniel Kahneman, psycholog a nositel Nobelovy ceny za poznatky o kognitivním zkreslení, nedopadá to pro nás vůbec dobře!
psychologie

Šum

512 Kč
455 Kč
Narcismus - vnitřní žalář - 11%
Zkušený německý terapeut Heinz-Peter Röhr se ve své knize zabývá osobitým způsobem vzniku této poruchy, jejím průběhem a naznačuje možnosti jejího překonání. Za východisko si autor zvolil kuriózní pohádkový příběh bratří Grimmů "Železná kamna".
psychologie

Narcismus - vnitřní žalář

233 Kč
207 Kč
Hraniční porucha osobnosti - 11%
Vznik poruchy, průběh a možnosti jejího překonání.
psychologie

Hraniční porucha osobnosti

215 Kč
191 Kč
Mindfulness pro začátečníky - 11%
Tato kniha vás může naučit přetvořit vlastní vztah k tomu, jak přemýšlíte, cítíte, milujete, pracujete a hrajete si, abyste dokázali procitnout a ztělesnit úplněji to, kým skutečně jste.
psychologie

Mindfulness pro začátečníky

242 Kč
215 Kč
Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše - 11%
(1x)
Praktický návod, jak zlepšit vzájemné porozumění a dosáhnout v partnerských vztazích toho, co od nich očekáváme. Nová předmluva autora po 30 letech, psaná jen pro české modernizované vydání.
psychologie

Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>