Nejprodávanější knihy v roce 2022
biologie

Noční život zvířat - 11%
Kdo by nebyl zvědavý, co se v noci odehrává za okny našich příbytků! Kniha tě vezme na netradiční výpravu za zvířaty. Nahlédneš do nočního lesa, na louku i pod vodní hladinu. Poznáš také obyvatele jeskyní a podzemí, kteří žijí ve věčné tmě.
biologie

Noční život zvířat

359 Kč
319 Kč
Brouci čeledi kožojedovití 2. doplněné vydání - 11%
V dalším z řady zoologických klíčů navazuje autor zpracováním hospodářsky velmi důležité čeledi brouků – Dermestidae (kožojedovití). Publikace je zpracována podle nejnovějších poznatků vědy. Klíče jsou zpracovány dvojjazyčně a umožňují určování pokud
biologie
Ukázky

Brouci čeledi kožojedovití 2. doplněné vydání

239 Kč
212 Kč
Cvičebnice anatomie pro studenty - 11%
Komplexní cvičebnice anatomie, v níž jsou cvičení a úkoly uspořádány do kapitol podle tělesných soustav. Každá kapitola obsahuje shrnutí dané oblasti, definice klíčových pojmů a celobarevné ilustrace s terminologií.
biologie
Ukázky

Cvičebnice anatomie pro studenty

711 Kč
632 Kč
Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech - 11%
(1x)
Hravá sbírka pozoruhodných zajímavostí ze světa zvířat.
biologie
Ukázky

Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech

269 Kč
239 Kč
Můj první les
Peter Wohlleben, lesník a oblíbený autor bestsellerů o lese, hospodaří ve svém revíru již léta dle ekologických zásad. V této knize vysvětluje svůj systém šetrného lesního hospodářství a napomáhá tomu, abyste svému vlastnímu lesu hlouběji porozuměli.
biologie
Ukázky

Můj první les

251 Kč
Příběh života - 11%
Fascinující příběh života na Zemi v obrazech. Vítáme vás v Příběhu života. Máme otevřeno, kdykoli se vám zachce.
biologie

Příběh života

269 Kč
239 Kč
Geny, buňky a mozek - 11%
Autoři se důsledně zaměřují na etické problémy spojené s působením moderních biotechnověd, ať už jde o obchodování se zdravotními záznamy, ztrátu soukromí, patentování sekvencí DNA, falšování výsledků nebo produkci náhradních sourozenců.
biologie

Geny, buňky a mozek

423 Kč
376 Kč
Geny - 11%
Gen, který vám brání zhubnout. Jiný gen, jenž vás „nutí“ jíst sladké. Další gen zaviní, že sice shodíte pár kilo, ale vzápětí je zase naberete – plus dvě kila navíc.
biologie

Geny

359 Kč
319 Kč
Evoluce - vývoj života na zemi - 11%
Co mají společného palma a pelikán? V čem jsou si podobní dítě a stonožka? Na první pohled se všechny živé organismy jedny od druhých liší, takže se zdá, že nemají nic společného.
biologie

Evoluce - vývoj života na zemi

269 Kč
239 Kč
Od paty k hlavě - 11%
"Kniha o pohybu, kloubech a svalech, ve které se neztratí laik, trenér ani odborník, ale ve které najdou všichni něco nového o těle a jeho fungování."
biologie

Od paty k hlavě

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 146 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 15 > >>