Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
romány

Navždy spolu - 20%
Jackson Hastings se stejně jako jeho předkové věnuje farmaření, ale stále ho to táhne do města. Z dědictví po babičce si proto ve městě zřídí obchod a začne podnikat.
romány
Ukázky

Navždy spolu

229 Kč
183 Kč
Ostrov tisíce hvězd - 20%
Píše se rok 1913 a mladá Paula von Dahlen žije v Berlíně. Nenadále získá z matčiny pozůstalosti zažloutlou fotografii z Německé východní Afriky. Zachycuje snímek jejího otce, kterého nikdy nepoznala? Paula se odvážně vypraví do přístavního města Tanga a vydává se po stopách dávného obrázku.
romány
Ukázky

Ostrov tisíce hvězd

349 Kč
279 Kč
Tři - 20%
1986. Adrien, Étienne a Nina se potkají na základce. Okamžitě se spřátelí. Jsou nerozluční. Milují stejné věci, stejnou muziku. Společně se učí i poflakují, bojují s učiteli a hledají své místo v rodinách i ve světě dospělých.
romány
Ukázky

Tři

328 Kč
262 Kč
Život po tobě - 20%
(2x)
Kdybyste ztratili někoho, koho jste moc milovali, jak moc by to změnilo váš pohled na svět? V pokračování světového bestselleru Jojo Moyesové Než jsem tě poznala najdeme Louisu Clarkovou v přesně takové situaci.
romány
Ukázky

Život po tobě

279 Kč
223 Kč
Poslední knihkupectví - 20%
(5x)
Grace Bennettová přichází v srpnu 1939 do Londýna a sní o novém začátku. Skončí ale jako pomocnice v malém zaprášeném knihkupectví. A to je problém – obchodu sice rozumí, jenže na čtení zatím nikdy neměla čas.
romány
Ukázky

Poslední knihkupectví

297 Kč
238 Kč
Pýcha a předsudek - 20%
(8x)
Slavný román Jane Austenové vykresluje, jak může nový mladý soused převrátit vzhůru nohama život v rodině s pěti dcerami. V ovzduší se vznáší pýcha, láska, předsudky, společenské konvence, zlomená srdce i společenský skandál...
romány
Ukázky

Pýcha a předsudek

209 Kč
167 Kč
Rytmus, já & Malychin - 20%
(2x)

Vyražte na rockovou jízdu! Od autorky romantického bestselleru Kulti. Šestadvacetiletá Gaby Barreto má mnoho tváří. Je čestná, sarkastická, kamarádská i protivná – záleží na tom, koho se zeptáte. Když jí brácha nabídne, aby s jeho kapelou jela na turné a prodávala merch, nerozhoduje se dlouho.

romány
Ukázky

Rytmus, já & Malychin

229 Kč
183 Kč
Emilka - 20%
(1x)
Život lidem nakládá, kolik unesou. Debutový román Ivany Fajnorové, který byste rozhodně neměli minout.
romány
Ukázky

Emilka

288 Kč
230 Kč
Malířka z Benátek - 20%
Benátky. Tak znělo poslední slovo Carolininy pratety Juliet. Caroline se proto vydává do Itálie se záhadnými klíči a skicákem a pokouší se rozluštit tajemství, které její prateta střežila přes šedesát let.
romány
Ukázky

Malířka z Benátek

329 Kč
263 Kč
Archa knih - 20%
(4x)

Skutečná pravda se skrývá mezi řádky Jednotvárný a poklidný život v malé komunitě se zdá být zcela idylický. Všichni žijí v souladu s přírodou a Bohem, který je chrání před tím, co číhá za branami vesnice.

romány
Ukázky

Archa knih

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 355 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 36 > >>