Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2022
dobrodružství

Chata v Jezerní kotlině - 11%
Život Pavla Zemana, který je hlavní postavou příběhu o velkém chlapeckém přátelství, se po smrti otce od základu změnil.
dobrodružství

Chata v Jezerní kotlině

350 Kč
311 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 11%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
dobrodružství
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

313 Kč
278 Kč
Příšerné příběhy z Černé lodi - 6%
(8x)
Autor úspěšné knihy Příšerné příběhy strýce Montaguea přichází s další sbírkou strašidelných historek pro mladé i starší čtenáře. Tentokrát je vypravěčem mladý námořník, který se uprostřed bouřlivé noci objeví v málo navštěvované krčmě.
dobrodružství

Příšerné příběhy z Černé lodi

211 Kč
198 Kč
Alea - dívka moře: V zajetí přísahy - 11%
Setká se konečně Alea se svou sestrou? Sedmý díl dobrodružné série. Posádka Alfa cru se rozhodla nastražit past na doktora Oriona.
dobrodružství
Ukázky

Alea - dívka moře: V zajetí přísahy

359 Kč
319 Kč
Bitva o diamant - 11%
Sportovně-dobrodružný román pro kluky a holky. Luke je jedenáctiletý kluk, který nadevše miluje baseball. Hraje dobře, klade si vysoké cíle a ve svém vesnickém týmu je jeden z nejlepších.
dobrodružství

Bitva o diamant

356 Kč
316 Kč
Škola dobra a zla - 11%
(2x)
Věříte pohádkám? Ve Škole dobra a zla společně se Sofií a Agátou poznáte, jak nebezpečné mohou pohádky být, zvlášť když vás vtáhnou do děje a nebudou chtít pustit zpět.
dobrodružství
Ukázky

Škola dobra a zla

332 Kč
295 Kč
Dogman: Dogman a Superkotě - 11%
Hrdina s psí hlavou a nejlepší psolicajt na světě se stal miláčkem davů. Ale protože zlo nikdy nespí, ani Dogman neusnul na vavřínech.
dobrodružství

Dogman: Dogman a Superkotě

314 Kč
279 Kč
Poklad Uctívačů Ginga - 11%
Příhody slavného klubu Rychlé šípy ovlivnily už několik generací a znovu ožívají v dobrodružstvích dnešních kluků a děvčat. O jednom z nich vypráví i Poklad Uctívačů ginga, druhý díl z trilogie Svatopluka Hrnčíře.
dobrodružství

Poklad Uctívačů Ginga

296 Kč
263 Kč
Morgavsa a Morgana - Princezna čarodějka - 11%
Čarodějky Morgavsa a Morgana konečně dorazily na Island, kde se musí střetnout s kolegyní Agátou, která ovládla ničivou sílu draků.
dobrodružství

Morgavsa a Morgana - Princezna čarodějka

224 Kč
199 Kč
Kluk odnikud - 11%
Čtrnáctiletý Ahmed prchá s otcem před válkou, která zuří v jeho vlasti. Po riskantní plavbě v gumovém člunu se ocitá v Bruselu, sám, bez peněz, bez dokladů, bez mobilu...
dobrodružství

Kluk odnikud

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 555 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 56 > >>