Nejprodávanější tituly v roce 2022
přírodní vědy

Když spolu zvířata chodí - 11%
Zvířata připomínají v některých situacích lidi. Třeba, když „spolu chodí“.
přírodní vědy

Když spolu zvířata chodí

269 Kč
239 Kč
Kosti - 11%
Jedinečná publikace mapující kostry celé zvířecí říše!
přírodní vědy

Kosti

359 Kč
319 Kč
Kufřík matematických záhad profesora Stewarda - 11%
Ian Stewart k vážnějším kapitolám přihodil pár vtipných historek o slavných matematicích, vše okořenil spoustu odkazů na další podmanivé pátrání online a výsledkem je kniha, od níž se neodtrhnete od první až do poslední strany.
přírodní vědy

Kufřík matematických záhad profesora Stewarda

315 Kč
280 Kč
Malý chemik - 20%
Láká vás či vaše dítě chemie, ale bojíte se nebezpečných látek? Chcete dělat pokusy, ale nechce se vám shánět složité laboratorní vybavení? Rádi byste se vyhnuli dějům, které by mohly zapálit váš byt? Vybrali jsme pro vás více než šedesát experimentů, které hravě zvládne i malé dítě.
přírodní vědy
Ukázky

Malý chemik

149 Kč
119 Kč
Malý přírodovědec - Příručka - 48%
Kniha si klade za cíl přiblížit dětem změny ročních období. Prolistuj stránky a přečti si, kde a kdy můžeš nejlépe pozorovat zvířata, rostliny a přírodní úkazy.
přírodní vědy

Malý přírodovědec - Příručka

224 Kč
116 Kč
Metody průzkumu historických materiálů
Publikace je určena především restaurátorům, kurátorům sbírek nebo historikům umění. Tedy těm, kteří nemají speciální přírodovědné znalosti, ale přicházejí do styku s materiálovými průzkumy uměleckých děl a často je také sami zadávají.
přírodní vědy

Metody průzkumu historických materiálů

89 Kč
Náš dům je v plamenech - 11%
(3x)
V srpnu 2018 se tehdy patnáctiletá Greta Thunberg rozhodla nejít do školy a začít před švédským parlamentem svou pravidelnou páteční stávku za klima, čímž zažehla jiskru globálního hnutí bojujícího s klimatickou krizí.
přírodní vědy

Náš dům je v plamenech

359 Kč
319 Kč
Obří obleva - 11%
Vydejte se na ces tu po jednotlivých kontinentech pravěké Země a tváří v tvář se setkejte s podivnými, úžasnými a obřími tvory doby ledové.
přírodní vědy

Obří obleva

359 Kč
319 Kč
Ptáci v parcích a zahradách
Kde žijí lidé, žijí i ptáci. A z tohoto soužití mají obě strany prospěch. Ptáci mohou využít budovy, zahrady či parky k hnízdění a v zimě od lidí dostávají potravu, lidé se zase mohou těšit z milé ptačí společnosti.
přírodní vědy

Ptáci v parcích a zahradách

179 Kč
Rostliny způsobující otravy - 20%
Kniha podává ucelené informace o jedovatých a potenciálně jedovatých rostlinách středoevropské flóry, o jejich identifikačních znacích, obsahových látkách odpovědných za toxicitu, projevech otravy a možnostech pomoci postiženému.
přírodní vědy
Ukázky

Rostliny způsobující otravy

270 Kč
216 Kč
Zobrazuji 821 - 830 z 922 položek
<< < 1 .. 81 82 83 84 85 .. 93 > >>