Nejprodávanější Kniha v roce 2022
erotika

Příběh O
(1x)
Další z legendárních erotických příběhů nořících se do tajů sado-maso hrátek. Komiks vzniklý na základě románu Anne Desclosové (alias Pauline Réageové) se věnuje submisivitě a dominanci a popisuje cestu mladé ženy k tomu stát se dokonalou otrokyní.
erotika

Příběh O

629 Kč
Klínění
Působivá novela plná erotiky i vnitřních dilemat ženatého muže středního věku je vůbec první vydanou prózou známého básníka Radka Lehkoživa.
erotika

Klínění

261 Kč
Satisfakce
Erotický příběh o důsledcích zrady a hříšné vášni.
erotika

Satisfakce

125 Kč
Lolito
Když si patnáctiletej kluk nabrnkne čtyřicetiletou ženskou a jejich vztah přeroste z chatu do postele, začnou se dít věci.
erotika

Lolito

89 Kč
Libidárium
(1x)
Tato erotická groteska se odehrává v prapodivném fantazijním světě zvaném Libidárium, kde je možné splnit si jakoukoli touhu, byť za nemalou cenu: kupříkladu větší, tlustší úd je k mání za pravou ruku.
erotika

Libidárium

296 Kč
Exodus

Dokázali byste žít ve lži? Je to město duchů. To místo, které mě pronásleduje. To místo, které mě stvořilo. Vím, že na Triple Falls nikdy nezapomenu a že si s sebou navždy ponesu všechno, co jsem tu zažila.

erotika

Exodus

359 Kč
Chtíč
3. díl Trilogie Sester Hamiltonových. Před dvěma lety, kdy už byla její pověst v ohrožení, se slečna Grace Hamiltonová oddala mocnému, podmanivému cizinci během jediné noci plné slastné, chvějící se extáze.
erotika

Chtíč

267 Kč
Královsky v háji
Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook, korunovaný princ z Wessca, alias Jeho královská Žhavost, je okouzlující, ničivě pohledný a nestydatě arogantní. Jak by taky nebyl, když se před ním celý život všichni klaní.
erotika

Královsky v háji

341 Kč
Můj klenot
(2x)

Ne, nejde jen o to divadlo, dámy. Rozhodně jde i o VELIKOST kašpárka. U mě jede oboje na plný obrátky. Vlastně mám VŠECHNY ty správný přednosti. Vzhled, mozek, svoje vlastní peníze a velkýho ptáka. Možná si myslíte, že jsem kretén. Zním tak, že?

erotika

Můj klenot

314 Kč
Pan O

Říkejte mi prostě Pan O. Protože VAŠE potěšení je moje superschopnost. Vyvolat v ženě pocit bože, to je skvělý je podstatou všeho, a pokud to chlap nedokáže, měl by sakra z ložnice vypadnout.

erotika

Pan O

359 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 105 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 11 > >>