Nejprodávanější Kniha v roce 2022
psi

Nejlepší hry se psem
Od teď už bude všechno jinak! Nuda a malé vytížení jsou passé. Hry se postarají o napínavou zábavu, zbystří smysly, zvýší inteligenci a udržují vašeho psa ve formě – ať už doma, nebo venku.
psi

Nejlepší hry se psem

269 Kč
Německý ovčák
Tato kniha byla poprvé vydaná v roce 1954 a přesto, že obsahuje některá vyjádření poplatná době svého vzniku, je po odborné stránce stále aktuální.
psi

Německý ovčák

269 Kč
Bulteriéři
Bulteriéři - tak jsou v této knize nazývána všechna plemena obecně známá jako teriéři typu Bull. Typické znaky tělesné stavby je natolik odlišují od jiných plemen, že o jejich příslušnosti není většinou nejmenších pochyb.
psi

Bulteriéři

629 Kč
Důvěrná zpráva o psech
(1x)
Proč psi dělají to, co dělají...
psi

Důvěrná zpráva o psech

395 Kč
Kynologická příručka
Odborná publikace, která poskytuje vysvětlení některých podstatných věcí důležitých pro chov psů. V první části přináší základní informace o výživě, tělovědě, plemenitbě, chovu a výcviku psa.
psi

Kynologická příručka

314 Kč
Malina pro slona
Velmi čtivá a poutavě podaná reportáž se spoustou barevných fotek vypráví o tom, jak přední česká trenérka psů Hana Böhme speciálně cvičí psy, kteří pak v africkém Kongu odhalují pašeráky cenných trofejí i ohrožených zvířat.
psi

Malina pro slona

350 Kč
Pes a lov
Výpravná publikace doplněná řadou originálních fotografií a ukázek ze starých tisků i historických pramenů se věnuje loveckým technikám v historii a současnosti.
psi

Pes a lov

449 Kč
Psí atlas
Znáte dobře psí plemena? Víte, jak vypadá trišonek, faxteriér nebo dharmatin? To vše a ještě mnohem více zjistíte uvnitř této knížky.
psi

Psí atlas

224 Kč
Záchranářská kynologie - - Teorie, data, zkušenosti
Psi dokážou se svým čichem skutečné zázraky. Ani dnes, v době sofistikovaných čidel a robotů, neumí lidé jejich práci nahradit, a při pátrání v rozlehlém terénu, plném překážek a všelijakých pachů různého původu, už vůbec ne...
psi

Záchranářská kynologie - - Teorie, data, zkušenosti

359 Kč
Dog frisbee
Dogfrisbee je flexibilní sport, protože se dá snadno upravit každému psovi na míru podle jeho zálib a schopností. Karin Actunová vás naučí, jak dovést sebe i psa k mistrovství tak, aby to upevnilo váš vzájemný vztah, pohodu a zdraví.
psi

Dog frisbee

269 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 99 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>