Čínské učení o výživě.
Tato kniha nenabízí jen dobrý úvod pro laiky, je také dobrou příručkou pro pokročilé, pro praktikanty čínské medicíny.
Je jednou z mála knih, které mohou být umístěny jak v knihovničce, tak i v kuchyni.
Seznamte se s léčivými účinky a praktickým využitím běžných bylin, ovoce a zeleniny z vaší zahrádky, divokých plodů z luk a lesů i koření, které naleznete v každé kuchyni.
Vstupte do světa astrologie. Seznámíte se s charakteristikou reprezentantů každého z 12 měsíčních znamení i tvorbou rozmanitých druhů horoskopů – jízdního řádu našich životů.
Obě techniky, baňkování i moxování, jsou součástí tradiční čínské medicíny. Představují souhrn praktických vědomostí a dovedností při řešení různých zdravotních potíží.
Kniha vychází z finského konceptu seberozvoje a péče o sebe, který je zakotven v nejnovějších vědeckých výzkumech přírody, fyzického a duševního zdraví. Najdete v ní základní východiska, praktická cvičení i zkušenosti s Lesní myslí.
Správný výběr potravin a bylinek, které jsou pro vás vhodné, může znamenat významný krok na cestě nejen k uzdravení z případné nemoci, ale také k tomu, abyste se ve svém těle cítili dobře.