Nejprodávanější tituly v roce 2022
erotika

Kontrakt - 11%
(5x)
Může láska někoho doopravdy změnit? Katharine pracuje pro šéfa Richarda, bezohledného tyrana, který se nikdy neohlíží na nikoho a na nic. Potřebuje práci, a tak musí strpět jeho nekonečné požadavky a ponižování.
erotika

Kontrakt

296 Kč
263 Kč
Příběh O - 11%
(1x)
Další z legendárních erotických příběhů nořících se do tajů sado-maso hrátek. Komiks vzniklý na základě románu Anne Desclosové (alias Pauline Réageové) se věnuje submisivitě a dominanci a popisuje cestu mladé ženy k tomu stát se dokonalou otrokyní.
erotika

Příběh O

629 Kč
559 Kč
Klínění - 11%
Působivá novela plná erotiky i vnitřních dilemat ženatého muže středního věku je vůbec první vydanou prózou známého básníka Radka Lehkoživa.
erotika

Klínění

261 Kč
232 Kč
Nenasytná - 20%
SEX - je opět hlavním tématem další knihy autorky Jany Javorské. Jak se může stát z usazené manželky, která nezná nic jiného než nudu všedního života, zaměstnání, péči o rodinu a manžela, vášnivá a nenasytná milenka prahnoucí dnes a denně po sexu?
erotika
Ukázky

Nenasytná

129 Kč
103 Kč
Nezkrotná - 20%
Eroticko-psychologický román.
erotika
Ukázky

Nezkrotná

149 Kč
119 Kč
Strašidelná vagina - 11%
(1x)
Je těžké milovat ženu, jejíž vagina je bránou do světa mrtvých…
erotika
Ukázky

Strašidelná vagina

206 Kč
183 Kč
Harém po česku! - 20%
(1x)
Ve své knize autor popisuje půlroční hledání budoucí životní partnerky. Proč „Harém?“ Protože si vybíral ze skoro sto dvaceti žen a dívek, které odpověděly na jeho inzerát. S většinou z nich se sešel a několik z nich poznal i blíže.
erotika
Ukázky

Harém po česku!

89 Kč
71 Kč
Hra - 11%
Erotický román plný nezřízeného sexu a zároveň i napětí.
erotika

Hra

224 Kč
199 Kč
Ruské lidové erotické povídky - 20%
Další z řady fotoreprintů bibliofilské Edice 69, kterou ve třicátých letech vydával Jindřich Štyrský. Ruské lidové erotické povídky jsou zde doprovozeny erotickými kresbami karikaturisty Františka Bidla, za války nacisty vězněného v Terezíně.
erotika
Ukázky

Ruské lidové erotické povídky

99 Kč
79 Kč
Horké výstřiky - 20%
Padesát erotických povídek, v kterých si zkrátka každý přijde na své. Je to kniha, ve které pro romantiku nezbývá moc místa. Kniha plná příběhů. Nejen o vzrušujících zážitcích, ale i tajných snech a představách.
erotika
Ukázky

Horké výstřiky

89 Kč
71 Kč
Nebezpečné hry
Isabell Millerová měla jeden velký sen. Chtěla se stát zpěvačkou. Na studium si vydělávala jako číšnice v jednom přepychovém hotelovém baru, kde se noc co noc konaly oslavy, jichž se účastnily celebrity.
erotika
Ukázky

Nebezpečné hry

49 Kč
Satisfakce - 11%
Erotický příběh o důsledcích zrady a hříšné vášni.
erotika

Satisfakce

125 Kč
111 Kč
Lolito - 11%
Když si patnáctiletej kluk nabrnkne čtyřicetiletou ženskou a jejich vztah přeroste z chatu do postele, začnou se dít věci.
erotika

Lolito

89 Kč
79 Kč
swingeři.cz - tak si to dočteme - 20%
Chcete si dočíst „swingery.cz“? Příběhy, které z nich byly pro svou pikantnost vyřazeny? Příběhy plné odvážných myšlenek a (ne)smělých činů? Tak si to tedy dočteme… ale pozor, nejde o lásku, nejde o romantiku, jde pouze o sex.
erotika
Ukázky

swingeři.cz - tak si to dočteme

148 Kč
118 Kč
Vražedná vášeň - 20%
(1x)
Rodící se milostný vztah Liliany a Artura krutě poznamená hrůzný zločin. Oba pracují pro laboratoř vyvíjející revoluční lék proti rakovině – a právě o ten má zájem neznámá skupina zločinců, která se nezastaví před ničím.
erotika
Ukázky

Vražedná vášeň

149 Kč
119 Kč
Není zítřku - 20%
Toto půvabné dílko je považováno za nejtypičtější projev francouzské „libertinské“ literatury – 2. pol. 18. století.
erotika
Ukázky

Není zítřku

121 Kč
97 Kč
Libidárium - 6%
(1x)
Tato erotická groteska se odehrává v prapodivném fantazijním světě zvaném Libidárium, kde je možné splnit si jakoukoli touhu, byť za nemalou cenu: kupříkladu větší, tlustší úd je k mání za pravou ruku.
erotika

Libidárium

296 Kč
278 Kč
Paměti Giacoma Casanovy 2 - 20%
Další neuvěřitelné příběhy Giacoma Casanovy, neudolatelného svůdce žen, milovníka sexu, hazardu, alkoholu, ale i vědění.
erotika
Ukázky

Paměti Giacoma Casanovy 2

89 Kč
71 Kč
Životy záletných dam - 20%
Životy záletných dam jsou stejně jako ostatní Brantômova "historická" díla spíše kaleidoskopickou mozaikou rozpustilých erotických příhod, anekdotických detailů a nevázaných rozhovorů.
erotika
Ukázky

Životy záletných dam

149 Kč
119 Kč
Exodus - 11%

Dokázali byste žít ve lži? Je to město duchů. To místo, které mě pronásleduje. To místo, které mě stvořilo. Vím, že na Triple Falls nikdy nezapomenu a že si s sebou navždy ponesu všechno, co jsem tu zažila.

erotika

Exodus

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 141 - 160 z 184 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>