Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
ostatní

Jmenuju se Selma - 20%
Autorka pochází z nizozemské židovské rodiny a ve své knize vzpomíná na předválečné dětství v rodině se dvěma staršími bratry a mladší sestrou, popisuje německou okupaci Nizozemska a postupné rozdělení rodiny.
ostatní
Ukázky

Jmenuju se Selma

199 Kč
159 Kč
Kamala Harrisová - 0%

Jak se dcera dvou přistěhovalců v Kalifornii vypracovala na první viceprezidentku Spojených států amerických? Vlastní cestou.

ostatní
Ukázky

Kamala Harrisová

239 Kč
238 Kč
Kaskadér aneb jak dobýt Hollywood - 20%
Dimo Lipitkovský je kaskadér tělem i duší. Do osmnácti let zápasil, první kaskadérskou akci absolvoval v roce 1987. Začínal u českého filmu, pod vedením Jaroslava Tomsy dobyl Hollywood. Padal z Titanicu, bojoval ve Stalingradu, rval se v Mladém Indiana Jonesovi.
ostatní
Ukázky

Kaskadér aneb jak dobýt Hollywood

279 Kč
223 Kč
Kurt Gebauer - sny / básně / texty - 20%
Kurt Gebauer je sochař, malíř a fotograf. A občas také spisovatel. Proto vám přinášíme knihu jeho básní, snů a dalších textů, které osobně ilustroval. Součástí je také text Lenky Klodové, který vás nechá nahlédnout pod pokličku jeho učitelské dráhy.
ostatní
Ukázky

Kurt Gebauer - sny / básně / texty

339 Kč
271 Kč
Maradona – Boží ruka - 20%
Diego Maradona. Málokterý hráč předvedl na zeleném pažitu tolik geniálních kousků. Přes všechny nechutné excesy a skandály na hřišti i mimo něj se právem zařadil mezi největší fotbalisty všech dob.
ostatní
Ukázky

Maradona – Boží ruka

279 Kč
223 Kč
Matěj mapuje výtvarné umění - 20%

Ilustrovaný průřez českým výtvarným uměním od talentovaného autisty a jeho mámy Jeho mapy obletěly svět. Jeho příběh se stal inspirací, jak zatočit s nepřízní osudu. Nyní je zpět, aby vás zasvětil do tajů výtvarného umění.

ostatní
Ukázky

Matěj mapuje výtvarné umění

229 Kč
183 Kč
Michael Thonet - rodina a firma - 20%
Zcela nová monografie o Michaelu Thonetovi a jeho světoznámém podniku.
ostatní
Ukázky

Michael Thonet - rodina a firma

679 Kč
543 Kč
Mimo turistickou zónu - 20%

Nechte se provést zeměmi, kam se vydá jen hrstka turistů Peter Gregor je milovníkem netradičních dobrodružství. Namísto vylehávání na nekonečných písečných plážích navštěvuje země, které rozhodně nepatří ke klasickým turistickým destinacím.

ostatní
Ukázky

Mimo turistickou zónu

209 Kč
167 Kč
Mučen pro víru - 20%
Jméno Haralana Popova se stalo ve své době symbolem odvahy křesťanů žijících za železnou oponou. Původně spravoval největší protestantský sbor v Bulharsku a ve své vlasti patřil k nejhorlivějším kazatelům evangelia.
ostatní
Ukázky

Mučen pro víru

96 Kč
77 Kč
Na poslední chvíli - 20%
Kniha Na poslední chvíli je první vzpomínkou účastníka druhého československého vojenského odboje v Edici pamětí Československé obce legionářské.
ostatní
Ukázky

Na poslední chvíli

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 901 - 910 z 1000 položek
<< < 1 .. 89 90 91 92 93 .. 100 > >>