Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2022

Pobřežní cesta
(1x)
Kniha Pobřežní cesta je otevřená, optimistická osobní výpověď o tom, jak těžké je se vyrovnat se zármutkem a jak ozdravnou moc může příroda mít. Především je to však příběh o domově, který můžeme ztratit, znovu vybudovat i nečekaně objevit.
Ukázky

Pobřežní cesta

299 Kč
Pohádky se Štěpánkou Haničincovou
Výběr pohádek z pořadů Štěpánka a její televizní kamarádi, Štěpánčin televizní kabaret a dále z Hrubínových pohádek pro vypravěče a orchestr a další pohádky.
Ukázky

Pohádky se Štěpánkou Haničincovou

62 Kč
Pohádky z lesa
V dutině starého dubu žije šťastná datlí rodinka – rodiče a jejich čtyři čerstvě vylíhnutá ptáčátka.
Ukázky

Pohádky z lesa

140 Kč
Portrét básníka Jaroslava Seiferta

Z překrásného komentáře Marie Kučerové k původnímu albu "Portrét básníka Jaroslava Seiferta" (básně vybral František Hrubín) vydanému v roce 1969 v Supraphonu a nyní vycházejícímu poprvé digitálně: PORTRÉT BÁSNÍKA JAROSLAVA SEIFERTA, tak nazval František Hrubín svůj "průřez" tvorbou národního umělce JAROSLAVA SEIFERTA.

Ukázky

Portrét básníka Jaroslava Seiferta

62 Kč
Povídky
Autor navázal především na starou tradici šibalského lidového humoru. Povídky: Nemravné kalendáře, Činnost moderního diplomata, Povídka o neslušném ježkovi, U holiče, Stavovské rozdíly, Stručný obsah krvavého románu aj. Vypráví Bohumil Bezouška.
Ukázky

Povídky

99 Kč
Přednášejte jako na TEDu

Naučte se efektivně prezentovat své myšlenky a nápady Máte-li přednášet, je vaším jediným opravdovým úkolem hovořit o něčem, co má hodnotu, a hovořit o tom autenticky vaším vlastním a jedinečným způsobem.

Ukázky

Přednášejte jako na TEDu

349 Kč
Případ pohřešovanýho háčka
Další případy netradiční detektivní party, jíž tvoří tramp, vodák, amatérský detektiv s přezdívkou Hároš a kapitán kriminálky Jan Sladký, přezdívaný Kozina, kterou měli čtenáři poznat v předešlé autorově knize Případ zatoulanýho rybáře.
Ukázky

Případ pohřešovanýho háčka

220 Kč
Přírodě na stopě
Jakmile vykročíme ze dveří, obklopí nás příroda. Všude kolem nás probíhají tisíce malých i velkých dějů, které jsou často fascinující a krásné – pokud si jich vůbec všimneme. Audiokniha Přírodě na stopě v celkové délce 6 hodin 5 min..
Ukázky

Přírodě na stopě

239 Kč
Rozpojené státy
(7x)
Martin Řezníček se takřka každý večer po dobu pěti let pokoušel divákům přiblížit změny, jimiž procházejí USA a které jsou možná nejhlubší za několik posledních dekád.
Ukázky

Rozpojené státy

249 Kč
Selský baroko
(5x)
Děj novely se odehrává v současnosti ovšem úzce se dotýká tématu kolektivizace v 50. letech. Její hrdina při pátrání po rodokmenu postupně rekonstruuje příběh udání z této doby. Magnesia litera 2006 - nejlepší kniha roku
Ukázky

Selský baroko

279 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>