Nejprodávanější Kniha v roce 2022

Světem bylin s Romanem Pavelou 4. - Pro ženy a muže 50+
Čtvrtý díl oblíbené série publikací Světem bylin s Romanem Pavelou tentokrát představuje byliny důležité pro prevenci a léčbu různých potíží i onemocnění souvisejících s nástupem seniorského věku žen i mužů.

Světem bylin s Romanem Pavelou 4. - Pro ženy a muže 50+

359 Kč
Temnota
(1x)
Novodobý Sherlock Holmes od pokračovatele Stiega Larssona – švédský bestsellerista David Lagercrantz přichází s novou detektivní sérií a jedinečnou dvojicí vyšetřovatelů: charismatickým profesorem Hansem Rekkem a odhodlanou policistkou Micaelou Varga

Temnota

359 Kč
Vesnice
(6x)
V polích nedaleko obce Lipová jsou objeveny lidské ostatky.

Vesnice

296 Kč
Železná rukavice
Ondřej z Rohatce se usadil na hradě Jenčov, který dostal od markraběte Karla se služby, jenž mu prokázal při tažení v Itálii. Avšak ne všichni jsou z takového stavu nadšeni. Co je asi může k tomu bezvýznamnému zboží přitahovat?

Železná rukavice

305 Kč
Žena, kterou muži neviděli
(2x)
Alice Sheldonová, spisovatelka publikující pod mužským pseudonymem James Tiptree, Jr., patří nejen k nejvěhlasnějším, ale také k nejkontroverznějším tvářím fantastické literatury.
Ukázky

Žena, kterou muži neviděli

709 Kč
Cizinec
(1x)
Cizinec je román se znamením absurdnosti a lhostejnosti, ovšem natolik naléhavý, že ho nedokážeme číst s lhostejným srdcem. Je to román, ke kterému se určitě vrátíme. Možná nám pomůže, abychom víc porozuměli životu, světu, sobě…

Cizinec

259 Kč
Dobré úmysly nestačí

Stává se to často: rozhodli jsme se pomoci, ale místo abychom nejdříve shromažďovali fakta a naplánovali co nejúčinnější strategii, necháme se strhnout silnými emocemi.

Ukázky

Dobré úmysly nestačí

349 Kč
Klasztor, Návrat
(5x)
Trujkuntem nazývá autor nejvýchodnější místo Česka. Jde o zvláštní region, kde lidé stále hovoří originálním těšínsko-jablunkovským nářečím zvaným „po naszymu“, tak odlišným od ostatních českých dialektů.
Ukázky

Klasztor, Návrat

223 Kč
Kráky
(1x)
Hudebník David Stypka publikoval v období od února 2019 do listopadu 2020 na Instagramu básně, jimiž reagoval, obvykle s ilustrací nebo fotografií, na různé okamžiky a vytvářel jakýsi deník ve formě postřehů, komentářů, pocitů.

Kráky

261 Kč
Magorské modlitby
(4x)
Ivan M. Jirous byl nejen duchovní vůdce undergroundu, vězeň, básník a magor, ale též velký modlitebník. Z Magorovy summy jsou vybrány nejlepší básně duchovní a seřazeny shora dolů: Nejprve Bůh ve třech podobách – Stvořitel, Vykupitel a Utěšitel.
Ukázky

Magorské modlitby

260 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>