Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
ostatní

Marie Terezie: záhady a mystéria - 20%
Jaké byly klíčové okamžiky vlády Marie Terezie? Barokní období, do kterého se jediná česká panovnice narodila, bylo bohaté kulturou i množstvím pověr a předsudků. Objevovalo se několik zázračných a pozoruhodných událostí, které ovlivňovaly dobu i vnitřní svět panovnice – její vztahy k církvi a náboženské víře.
ostatní
Ukázky

Marie Terezie: záhady a mystéria

199 Kč
159 Kč
Martin Fourcade - 20%
Osobní deník biatlonové legendy.
ostatní
Ukázky

Martin Fourcade

258 Kč
206 Kč
Místo snění - 20%
Životopis napsala novinářka Kristine McKennová na základě více než stovky rozhovorů s Lynchovými přáteli, rodinnými příslušníky, bývalými manželkami, herci, agenty, hudebníky a dalšími spolupracovníky.
ostatní
Ukázky

Místo snění

379 Kč
303 Kč
Moje motýlí zahrada - 20%
Pohled na jedinečný půvab pestrobarevných motýlů a jejich neobvyklé letecké manévry je nádherný.
ostatní
Ukázky

Moje motýlí zahrada

254 Kč
203 Kč
Mons. ThDr. Franz Linke - 20%
Publikace pojednává o katolickém knězi německé národnosti, který působil jako katecheta v Libině a v Olomouci a od roku 1934 jako probošt kapituly v Mikulově.
ostatní
Ukázky

Mons. ThDr. Franz Linke

79 Kč
63 Kč
Novodobí dobrodruzi - 20%
(1x)
Kniha Novodobí dobrodruzi představuje společenství nadšenců a nespoutaných duší, kteří cestují do nejodlehlejších končin světa od Islandu po Patagonii, u toho vymýšlejí originální špičkové oblečení či vybavení do přírody, a přitom mají neustále na paměti udržitelnost a společenskou odpovědnost.
ostatní
Ukázky

Novodobí dobrodruzi

594 Kč
475 Kč
Paříž: město lásky - 20%
Projděte se po Paříži s jedinečnou knihou, která vás obvod po obvodu provede historií i ulicemi jednoho z nejslavnějších světových měst. Autor s citem pro detail představuje Paříž jako město vášní, lásky, setkávání, naplněných i tragických vztahů na pozadí mnohdy krutých dějinných událostí, které nešetřily obyčejné měšťany, umělce ani královské rody.
ostatní
Ukázky

Paříž: město lásky

249 Kč
199 Kč
Pátrání po Silvestrovi - 20%
(2x)
Silvestr Němec se narodil v jihomoravských Vémyslicích a v devatenácti letech odjel jako zaměstnanec firmy Baťa do Singapuru.
ostatní
Ukázky

Pátrání po Silvestrovi

229 Kč
183 Kč
Plstěné lahůdky - 20%
Různé lahůdky, dorty, cukroví, koláče, obložené chlebíčky, těstoviny, ovoce a zelenina a mnoho dalšího do dětských kuchyněk, obchodů a domácností lze snadno ušít z plsti.
ostatní
Ukázky

Plstěné lahůdky

169 Kč
135 Kč
Provence - 20%
To nejkrásnější z Provence slovem, obrazem i na videu. Za vůní levandule, světem malých opatství, horských vesnic, přírodou, památkami UNESCO, po stopách Římanů, malířů, spisovatelů. Legendy i fakta. Rady na cestu - na základě vlastních zkušeností.
ostatní
Ukázky

Provence

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>