Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2022
beletrie

Mluviti stříbro - Jiřina Jirásková - 20%
O životních rozhodnutích a jejich splátkách, s bolestí i ironií, vypráví významná česká herečka Jiřina Jirásková v otevřeném rozhovoru se spisovatelkou Zuzanou Maléřovou.
beletrie
Ukázky

Mluviti stříbro - Jiřina Jirásková

99 Kč
79 Kč
Nahá a další povídky - 20%
Povídky Jiřího Suchého čtené autorem a Jitkou Molavcovou.
beletrie
Ukázky

Nahá a další povídky

99 Kč
79 Kč
Nebojte se klasiky I. - 6%
(2x)

Svět vážné hudby otevírají Vanda Hybnerová a Saša Rašilov Díky jejich poutavému vyprávění a ukázkám z děl světoznámých skladatelů se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy.

beletrie
Ukázky

Nebojte se klasiky I.

509 Kč
479 Kč
Nebojte se klasiky! - Leoš Janáček - 6%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Leoše Janáčka se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte spoustu zajímavostí.
beletrie
Ukázky

Nebojte se klasiky! - Leoš Janáček

127 Kč
119 Kč
Nebojte se klasiky! - Petr Iljič Čajkovskij - 6%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Petra (Pjotra) Iljiče Čajkovského se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba s kým si vyměnil přes tisíc dopisů.
beletrie
Ukázky

Nebojte se klasiky! - Petr Iljič Čajkovskij

127 Kč
119 Kč
Nebojte se klasiky! - Wolfgang Amadeus Mozart - 6%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Wolganga Amadea Mozarta se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba víc o tom, jak zlíbal císařovnu.
beletrie
Ukázky

Nebojte se klasiky! - Wolfgang Amadeus Mozart

127 Kč
119 Kč
Nové povídky - 20%
Soubor povídek Zdeňka Svěráka na nejrůznější téma s jeho typickou hravostí a humorem. Inspirací pro jejich příběhy byl život sám.
beletrie
Ukázky

Nové povídky

339 Kč
271 Kč
O Hurvínkovi a králi husitském - 20%
Příhody neposedného zlobivce Hurvínka, jeho kamarádky Máničky, psa Žeryka a taťuldy Spejbla v klasickém podání Miloše Kirschnera, Heleny Štáchové, Josefa Horáka, Jiřího Stárka a Miroslava Černého a dalších.
beletrie
Ukázky

O Hurvínkovi a králi husitském

99 Kč
79 Kč
O chytré kmotře lišce - 20%
Dramatizace známé dětské knížky malíře Josefa Lady zpracovává příběh chytré lištičky, kterou myslivcova dcerka naučí mluvit lidskou řečí.
beletrie
Ukázky

O chytré kmotře lišce

69 Kč
55 Kč
O víle Amálce - 20%
Pohádky Václava Čtvrtka okouzlují nádherným jazykem, zvláštními a mimořádně trefnými výrazy, fantazijním prostředím, podivuhodnými příhodami hrdinů a zjevnou láskou, se kterou je spisovatel vytvářel. Víla Amálka patří k nejoblíbenějším Čtvrtkovým postavám.
beletrie
Ukázky

O víle Amálce

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>