Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu.
Kvašená zelenina je už tisíce let tradiční potravinou snad všech národů. Moderní dobou pozapomenutá zásobárna velkého množství živin se ve 3. tisíciletí stává „vycházející hvězdou výživy“, nově objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit své zdraví.
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol. Najdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…).
Moudrost našich babiček se vrací. Tato kniha vám nabídne nepřeberné množství rad, receptů a tipů, jak pracovat s bylinkami a jak je co nejlépe využít pro zdraví.
Inspirujte se mimořádnou kuchařskou knihou, která vám dokáže, že i v kuchyni s nízkým obsahem sacharidů a bez lepku se nemusíte vzdát chleba, housek ani jiného pečiva!
Nejlepší indické jídlo si uvaříte doma Opravdová indická kuchyně je čerstvá, jednoduchá a až po okraj naplněná chutí. Známá britská kuchařka Meera Sodha vám představí pokrmy, které ve své rodné zemi jedla od dětství.