Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
partnerství

Proč jsou šťastné páry šťastné - 20%
(1x)
Máte rádi svého partnera, ale přesto se někdy ptáte, jak má vaše láska neustále zvládat všechna ta klopýtnutí všedních dnů?
partnerství
Ukázky

Proč jsou šťastné páry šťastné

212 Kč
170 Kč
Život! - Zvolte si vlastní cestu - 20%
Právě tato kniha dokáže konečně pohnout s vaším životem! Světoznámá autorka vám pomůže odhalit zdroje tlaků a okolností, které ovlivňují vaši životní cestu, a nasměrovat je tak, abyste dosáhli uspokojení ve všech oblastech života .
partnerství
Ukázky

Život! - Zvolte si vlastní cestu

212 Kč
170 Kč
Modeling - 20%
První publikace, která zcela otevírá doposud skryté karty této branže, autorka v ní nechává nahlédnout do dráždivého přitažlivého světa módy, módních přehlídek, pózování, fotografování.
partnerství
Ukázky

Modeling

254 Kč
203 Kč
Partnerské vztahy aneb Co očekává žena od muže a muž od ženy - 20%
(1x)
Kniha bez zábran o sexu, o tom, po čem touží žena a co očekává muž. Navazuje na knihy Zdenky Blechové o partnerských vztazích - viz kniha Osudový partner, Duchovní partner a Partnerské vztahy v dnešní době.
partnerství
Ukázky

Partnerské vztahy aneb Co očekává žena od muže a muž od ženy

199 Kč
159 Kč
Manželství s nervákem - 20%
Žijete se žárlivcem či hysterikem? Je Váš partner alkoholik nebo neurotik, ale i přesto se nechcete rozvádět? Známý český psycholog Vám poradí, jak se vyhnout problémům a stresovým situacím, které vznikají v manželství s takovou problematickou osobou.
partnerství
Ukázky

Manželství s nervákem

149 Kč
119 Kč
Jak předejít krizi v manželství - 20%
Manželství je soužití permanentně ohrožované potenciální krizí. Autor s humorem sobě vlastním demytizuje partnerské soužití, popisuje vnější a vnitřní zdroje partnerských problémů a zaměřuje čtenářovu pozornost na konstruktivní řešení problémů.
partnerství
Ukázky

Jak předejít krizi v manželství

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 86 položek
<< < 1 .. 7 8 9