Nejprodávanější tituly v roce 2022
horory

Bezpečí za mřížemi
Ve třetí knize ze série Mrtví živí se zdá, že skupina přeživších konečně dorazila do bezpečí. Kde jinde by člověk měl být lépe chráněný před útoky zvenčí, než ve vězení?
horory

Bezpečí za mřížemi

269 Kč
Misery
Zjednodušená četba pro úroveň Level 6 - Advanced (3000 headwords).
horory

Misery

232 Kč
Hellboy - Kosti obrů
Ve Švédsku dojde k neuvěřitelnému nálezu a Ú.P.V.O. vysílá Hellboye s Abem Sapienem, aby se ujali vyšetřování. Na místě však oba agenty čeká divoké dobrodružství, při němž budou muset čelit mytickým bytostem ze severských legend...
horory

Hellboy - Kosti obrů

539 Kč
Hellboy – Mladá léta
Hellboy s profesorem Bruttenholmem vyrážejí na archeologické naleziště v Jižní Americe, avšak poté, co jejich letadlo spadne do moře, ztroskotají na záchranném člunu na podivném ostrově, kde musí čelit netvorům pozemním, mořským i nebeským...
horory

Hellboy – Mladá léta

539 Kč
Hon na knížete Drákulu
(1x)
Když Audrey Rose Wadsworthová se zděšením odhalila pravou identitu Jacka Rozparovače, potřebuje utéci Londýnu i svým zdejším vzpomínkám.
horory

Hon na knížete Drákulu

359 Kč
Hořká múza
Mrazivý horor o zrůdné vášni a slepé posedlosti Franz je spisovatel a netouží po ničem jiném, než aby mohl nerušeně psát. Osud se mu však podivnými způsoby staví do cesty… až do chvíle, kdy se mu zjeví přízrak zjizveného muže.
horory

Hořká múza

44 Kč
Chladný měsíc nad Babylonem

V Babylonu, typickém ospalém jižanském městečku se žhavým sluncem, hustou mlhou a zrádnými bažinami, vzrůstá děs – kdosi tu totiž připravil o nevinnost i o život Margaret Larkinovou, mlčenlivou čtrnáctiletou dívku.

horory

Chladný měsíc nad Babylonem

359 Kč
Když duše bloudí
Mladý pár Monika a Jiří si splní sen o vlastním domě a koupí starou vilku na okraji malebné vesničky. Po počátečním nadšení však přicházejí problémy. Jiří je přes týden v práci, domů jezdí pouze na víkendy a mladá maminka se cítí osaměle.
horory

Když duše bloudí

89 Kč
Lady Baltimore 1 -  Královny čarodějek
Po více než deseti letech od smrti Lorda Baltimora zachvátily Evropu boje právě začínající druhé světové války a temné síly jsou opět na vzestupu. Vdově po Lordu Baltimorovi, Sofii, nezbývá než se jako Lady Baltimore postavit nepřátelským čarodějkám.
horory

Lady Baltimore 1 - Královny čarodějek

539 Kč
Městečko
Spisovatel Marcin Lanowicz má problémy s autorským blokem, a tak se s manželkou rozhodne pro dovolenou v malém městě na Mazurech. Morwany zpočátku splňují jejich očekávání – příjemné chaty uprostřed lesů v blízkosti krásných jezer.
horory

Městečko

359 Kč
Píseň přežití

Když se to rozjede, je to k nezastavení. Novou Anglií na východě Spojených států se jako oheň šíří záhadné virové onemocnění, jakási nová forma vztekliny.

horory

Píseň přežití

359 Kč
Pojď se mnou
(1x)
Aaronu Deckerovi se jednoho prosincového rána obrátí život vzhůru nohama: jeho žena Allison tragicky zemře při střelbě v nákupním centru nedaleko domova.
horory

Pojď se mnou

359 Kč
Pravá bluesová kočka

Ospalý den na rozpálené plotně Mississippi, na první pohled stejný, jako ten před ním. Lidem už ani nevadí, že přestali umírat.

Ashley Carriganová je tulačka, cestuje od města k městu, živí se drobnými krádežemi a bloumá bez cíle po celé zemi.

horory

Pravá bluesová kočka

359 Kč
Soumrak mužů
Píše se rok 2025 a ve Skotsku se objevil záhadný vir – smrtelná nemoc, která je zřejmě fatální pouze pro muže. Když doktorka Amanda MacLeanová tento nový fenomén nahlásí, je vnímána jako hysterka.
horory

Soumrak mužů

359 Kč
V rozkvětu
(1x)
Zpočátku se zdá, že tahle kniha Soně pokazí slibně se vyvíjející rande. Namísto románku se před ní otevírá úplně nový, bizarní svět: přitažlivá i děsivá Zahrada, která dokáže reagovat na tajné touhy. Bohužel ale nejen na ty její.
horory

V rozkvětu

161 Kč
Berserk 4
Guts nemá štěstí - a zdá se, že nosí smůlu i všem okolo, jak se brzy přesvědčí i mazaný žoldák Ganbino, který jej vycvičil v boji.
horory

Berserk 4

269 Kč
Berserk 7
Válečné tažení pokračuje, ale nic nejde tak hladce, jak měl Griffith naplánováno. Guts a Casca jsou stále ještě nezvěstní a je třeba je najít dřív, než bude pozdě.
horory

Berserk 7

269 Kč
Dech pekla
Jakou má člověk šanci, když úder zla změní svět k nepoznání? Peklo se stane skutečností a temnota s beznadějí hrozí pohltit celý vesmír. Pořád je tu ale i světlo. Zatím vzdálené a nepatrné. Ale nezničitelné. Povídky s převážně hororovou tematikou.
horory
Ukázky

Dech pekla

99 Kč
Děs sídla Wake's End
Román odehrávající se v průběhu pěti staletí, je temný gotický thriller o vražedné posedlosti a touze jedné dívky roztáhnout křídla a být volná.
horory

Děs sídla Wake's End

359 Kč
Christina
Ďábelské auto v klasickém hororovém thrilleru Středoškolák Arnie zahlédne stařičké auto Plymouth a okamžitě zatouží ho mít a pro radost si ho opravit. Jeho rodiče však mají naprosto odlišné představy o tom, jak by měl syn trávit čas a utrácet peníze.
horory

Christina

441 Kč
Zobrazuji 161 - 180 z 251 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 13 > >>