Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
humor

Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor - 20%

Pokračování Neuvěřitelných příběhů z hor Parta přátel a jejich horská dobrodružství pod vedením gumového kuřete jsou zpět! Naši hrdinové vám tentokrát dají nahlédnout do radostí i strastí treků na Islandu, v Peru nebo Nepálu.

humor
Ukázky

Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor

199 Kč
159 Kč
Nevinnost otce Browna - 20%
(1x)

12 detektivních příběhů z pera Gilberta K. Chestertona Vzhledově nenápadný, podsaditý a trochu směšný kněz s brejličkami, myslí ovšem brilantní detektiv, který svou důslednou logikou a racionalismem vyřeší i ty nejzapeklitější případy.

humor
Ukázky

Nevinnost otce Browna

209 Kč
167 Kč
Slzy od smíchu - 20%
(1x)
Když Anežce děda v dětství říkal, že příležitost se má chytit za pačesy, vzala si to k srdci. Humoristický román o tom, že zkusit se má všechno.
humor
Ukázky

Slzy od smíchu

179 Kč
143 Kč
Strážce nádrže - 20%
(4x)
Starý strážce vodní nádrže Jiří Smrček si dopisuje s generálním ředitelem povodí. Jsou to zprávy o stavu přehrady, ale také o stavu jeho duše. Nevadí, že ředitel ani na jeden z jeho 23 dopisů neodpoví.
humor
Ukázky

Strážce nádrže

212 Kč
170 Kč
Taková normální rodinka - 20%
(1x)
Navzdory názvu nejsou Hanákovi až tak normální. Babička píše detektivky, které nikdo nikdy nevydal, její dcera Cilka neustále zpívá, manžel Oldřich se nevěnuje ničemu jinému než svým želvičkám a myšičkám.
humor
Ukázky

Taková normální rodinka

189 Kč
151 Kč
V nejlepším věku - 20%
(1x)
Jste žena a zmáhá vás někdy deprese z běžícího času? Máte pocit, že by bylo lepší být muž nebo náctiletá krasavice, že teď už je jen čas trénovat s maceškami na prsou? Pak je tahle kniha právě pro vás. 28 kapitol na 28 dnů, 28 důkazů, že život po padesátce je skvělý.
humor
Ukázky

V nejlepším věku

189 Kč
151 Kč
Žena filmového kritika - 20%
(2x)
Facebookové příspěvky Ženy filmového kritika, jejichž autorka za ně byla nominovaná na prestižní literární cenu Magnesia Litera (a přesto si přeje zůstat v anonymitě), jsou vtipným, ironickým i nekompromisně sebeironickým – a nezdráháme se napsat až allenovským – nahlédnutím do rodinného soužití…
humor
Ukázky

Žena filmového kritika

199 Kč
159 Kč
Nemravná dívka na vdávání - 20%
Humorista se moc neohlíží na Kosmovo hodnocení politiky přemyslovských vládců a Jitku nám líčí jako nepříliš cudnou řeholnici svinibrodského kláštera.
humor
Ukázky

Nemravná dívka na vdávání

109 Kč
87 Kč
Velká kniha vtipu - 20%
Velká kniha vtipu přináší průřez tvorbou kreslíře, karikaturisty, ilustrátora a humoristy Jiřího Wintera-Neprakty, který se proslavil svým svérázným humorem.
humor
Ukázky

Velká kniha vtipu

339 Kč
271 Kč
Anna ze Zeleného domu - 20%
(3x)
Nejslavnější kanadská kniha (nejen) pro děti, přeložená do více než čtyřiceti jazyků, převedená na filmové plátno i na divadelní prkna, kterou čtenáři po celém světě milují už více než sto let, to je Anna ze Zeleného domu.
humor
Ukázky

Anna ze Zeleného domu

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 116 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>