Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - leden 2023
romantika

Sítě z pavučin - 11%
Blanka je mladá a úspěšná herečka, křehká a silná zároveň, ale její osobní život je samý uzel, bolest a zklamání. Svůj osobní život si úzkostlivě chrání, a tak ani nejbližší kolegové a přítelkyně Zoja netuší, jaké tajemství skrývá. Jediným světýlkem
romantika

Sítě z pavučin

296 Kč
263 Kč
Krámek s hedvábím - 11%

Strhující román Dinah Jefferies je poutavý, nezapomenutelný příběh o dívce, která je rozpolcená mezi dvěma světy. Rok 1952, Indočína. Osmnáctiletá Nicole žije ve stínu své hezké starší sestry Sylvie už od chvíle, co jí zemřela matka.

romantika

Krámek s hedvábím

179 Kč
159 Kč
Můj (téměř) dokonalý život - 11%
Katie Brennerová vede dokonalý život. Bydlí v Londýně, má skvělou práci a senzační fotky na Instagramu. Ale buďme upřímní, ve skutečnosti bydlí v podnájmu v malinké místnůstce, do níž se nevejde ani šatník, má špatně placenou administrativní práci...
romantika

Můj (téměř) dokonalý život

269 Kč
239 Kč
Hračka - 11%
Třetí, upravené vydání erotického bestselleru Hračka autorky Sylvy Lauerové (Otrok, Michael2007, ed. Královny slz a ostružin), jedné z nejkontroverznějších osobností české literární scény.
romantika

Hračka

251 Kč
223 Kč
Milostná strategie - 11%
Čerstvá absolventka vysoké školy Soňa se snaží vymanit z důsledků ne příliš šťastného dětství, problematického vztahu s matkou a soužití s otcem-alkoholikem. Zároveň si bolestně, ale cílevědomě buduje nové zázemí ve vztahu s Petrem.
romantika

Milostná strategie

152 Kč
135 Kč
Slunečnice - 11%
(4x)
Kristina má vytíženého muže, všetečnou dcerku i věčně tápající matku. Zkrátka takovou normální, spokojenou rodinu. A taky práci – vysněnou. Osud? Možná. Jenže mu to nestačí a obrátí naruby i život Kristiny.
romantika
Ukázky

Slunečnice

206 Kč
183 Kč
Ulovila jsem ho v buši - 11%
Nová kniha povídek Haliny Pawlowské.
romantika

Ulovila jsem ho v buši

224 Kč
199 Kč
Magenta a hry kosmických sil
(1x)
Příběh ženy, jež procitá z temného nevědomí ke skutečné podstatě svého bytí. Přesto opouští sféry Ráje, aby pronikla kolem znovuzrození, které jí umožní vyhledat jejího Milovaného a pomoci mu, stejně jako dalším, jež uvízli v zapomnění. Mystický román.
romantika

Magenta a hry kosmických sil

162 Kč
Morová rána - 11%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika

Morová rána

178 Kč
158 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 110 položek
<< < 1 .. 9 10 11