Nejprodávanější tituly - leden 2023
hudba

70 hitů
Jubilejní kompilace toho nejlepšího, co Karel Gott za celou skvělou kariéru nazpíval: 3CD, téměř čtyři hodiny hudby!
hudba

70 hitů

421 Kč
Půlpes
Půlpes obsahuje opět písničky. Jsou sice pravda tvrdší, možná punkovější, ale stále jde o písně. Skoro se zdá, že Jablkoň zůstane písňové tvorbě věrná už navěky. Také slovních typicky jablkoňovských hříček najdeme na albu víc než dost.
hudba

Půlpes

224 Kč
Skákal pes...
Klasické dětské písničky v podání sboru Bambini di Praga.
hudba

Skákal pes...

213 Kč
Půjdu, kam chci
Sestřih z koncertů na DVD má 16 plus 6 bonusových skladeb a 1 videoklip na píseň Blondýnka. A také unikátní půlhodinový dokumentární film o Radůze, který stejně jako záznam koncertu natočila dokumentaristka a režisérka Olga Špátová.
hudba

Půjdu, kam chci

269 Kč
Zrcadlo
Burian, ale i aranžér Jan Amos, se na albu Zrcadlo vyznávají z industriálního opojení zvuky reálného světa a zároveň vstupují do mikrosvěta digitálních zvuků a oscilátorů, k šumu a předení strojů, které jsme si vymysleli teprve nedávno, ale už z nich lze odečítat poezii.
hudba

Zrcadlo

179 Kč
Nuthin' Fancy
Nuthin' Fancy je třetí studiové album jižanské rockové skupiny Lynyrd Skynyrd, vydané v březnu 1975. Bylo to jejich první album, které se dostalo do první desítky, když se umístilo na 9. místě amerického albového žebříčku.
hudba

Nuthin' Fancy

197 Kč
Very Best Of Cream
The Very Best of Cream je kompilační album britské rockové skupiny Cream z roku 1995.
hudba

Very Best Of Cream

287 Kč
Legenda 2
Najznámejšia slovenská hudobná skupina Elán vydala počas svojej kariéry viac, ako desať kompilácií svojho bohatého piesňového repertoáru.
hudba

Legenda 2

242 Kč
Second Helping
Second Helping je druhé studiové album vydané v roce 1974. Největším hitem alba se stala úvodní píseň Sweet Home Alabama.
hudba

Second Helping

197 Kč
Hounds Of Love
Páté album zpěvačky Kate Bush Hounds od Love spatřilo světlo světa v roce 1985. Úvodní píseň alba Running Up That Hill (A Deal with God) se v roce 2022, po 37 letech, vrátila na čela žebříčků a to díky seriálu z dílny Netflixu Stranger Things!
hudba

Hounds Of Love

359 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 130 položek
<< < 1 .. 11 12 13