Nejprodávanější tituly - leden 2023
vojenství (military)

Clay-Eva - 11%
Základním úkolem zpravodajské parašutistické skupiny Clay bylo vybudovat zpravodajskou organizaci a udržovat radiotelegrafické spojení se zpravodajským odborem MNO československé vlády v Londýně.
vojenství (military)

Clay-Eva

161 Kč
143 Kč
Hranice placená krví - 20%
Autor v knize zpracoval historii sovětsko-finských válek. Za využití bohatého dokumentárního materiálu i vzpomínek a deníků tak před čtenářem defilují jak velké osobnosti, tak i prostí vojáci, lidé a jejich osudy v dobách míru a především války.
vojenství (military)
Ukázky

Hranice placená krví

199 Kč
159 Kč
Vlk samotář - 20%
(1x)
V této knize je popsán příběh německého ponorkového esa z druhé světové války Wernera Henkeho, jenž se svou ponorkou U-515 potopil víc plavidel (24 obchodních a 2 válečné lodě), než kterýkoli německý ponorkový velitel v období po září 1942.
vojenství (military)
Ukázky

Vlk samotář

99 Kč
79 Kč
Letecké konstrukční kanceláře na území bývalého SSSR - 20%

Publikace vás seznámí s většinou typů letadel vzniklých v konstrukčních kancelářích v Rusku v období po 2. světové válce. Texty s obrázky jsou abecedně řazeny. Zajímavou informací je, že pouze menšímu množství z nich se podařilo přežít do současnosti.

vojenství (military)
Ukázky

Letecké konstrukční kanceláře na území bývalého SSSR

99 Kč
79 Kč
Bitva o Francii
Autor seznamuje čtenáře s příčinami porážky L’Armée de l’Air. Čtenář se dozví i mnohé o výzbroji francouzského letectva na počátku druhé světové války.
vojenství (military)

Bitva o Francii

191 Kč
Manuál obranné střelby II - 11%
Kniha, zaměřená nejen na technické, ale i na taktické prvky zvládání jak různých brokových zbraní, tak i pušek na bázi Sa58, AK47 a AR15/M4, je doplněna více než pěti sty barevnými fotografiemi.
vojenství (military)

Manuál obranné střelby II

359 Kč
319 Kč
Příběh vojáka - 20%
(3x)
V této vzpomínkové knize rekapituluje generál Zachariáš svou vojenskou kariéru od velitele čety až po nejvyšší velitelské funkce.
vojenství (military)
Ukázky

Příběh vojáka

179 Kč
143 Kč
Příručka pro průzkumníky - 11%
Autoři této příručky se soustředili na jednu z důležitých oblastí armády - průzkum. Čtenáře seznamují s jeho základními úkoly a činností lidí - průzkumníků.
vojenství (military)

Příručka pro průzkumníky

224 Kč
199 Kč
Britské válečné námořnictvo za druhé světové války I. - 51%
Autor neotřelým způsobem vykládá úlohu Británie jako ostrovní námořní velmoci a mateřské země světového impéria za druhé světové války. První svazek končí evakuací britských expedičních sil z Dunkerku.
vojenství (military)

Britské válečné námořnictvo za druhé světové války I.

199 Kč
98 Kč
SAS - Příručka jak přežít - 11%
(1x)
Tato publikace vám umožní zvládnout jakoukoli situaci tak jako speciálně vycvičení vojáci jednotek SAS. Obsahuje rady z oblastí: strategie, tábornictví, výkladu map, první pomoci, předpovědi počasí, přežití na moři či při pochodu v horách a džungli.
vojenství (military)

SAS - Příručka jak přežít

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 160 položek
<< < 1 .. 14 15 16