Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
společenské vědy

Jak drahá je nepoctivost - 20%
(1x)
V knize Jak drahá je nepoctivost obrací oceňovaný autor Dan Ariely svoji pozornost, jedinečný vhled a novátorský výzkum k otázce nepoctivosti.
společenské vědy
Ukázky

Jak drahá je nepoctivost

149 Kč
119 Kč
Komunikace ve veřejné správě - 20%
Komunikace ve veřejné správě bývá v představách veřejnosti spojována s riskantní chůzí po laně visícím nad hlubokou propastí, které se trvale účastní jen vycvičení akrobaté, zvyklí na pády a pokřik obecenstva.
společenské vědy
Ukázky

Komunikace ve veřejné správě

314 Kč
251 Kč
Nacionální socialismus - 20%
Přestože doba národního socialismu patří k jedné z nejlépe prozkoumaných epoch německých dějin, ještě stále kolují zvěsti a polopravdy. Odstranil Hitler nezaměstnanost? Ctili nacisté rodinné hodnoty?
společenské vědy
Ukázky

Nacionální socialismus

152 Kč
122 Kč
Public relations, fundraising a lobbing pro neziskové organizace - 20%
Knížka se věnuje klíčové otázce neziskových organizací: Co je třeba udělat, aby se nezisková organizace stala atraktivní pro veřejnost a byla schopna zajistit dostatek zdrojů na prosazování a naplňování svého poslání?
společenské vědy
Ukázky

Public relations, fundraising a lobbing pro neziskové organizace

212 Kč
170 Kč
Cizinec v tvých branách - 20%
(1x)
Monografie přináší reflexi přijímání cizinců ve světle biblických textů, z nichž čerpá podněty pro eticky orientovaný přístup k problému migrace v dnešním světě.
společenské vědy
Ukázky

Cizinec v tvých branách

90 Kč
72 Kč
Internetová publicistika - 20%
Praktický průvodce pro publicisty přibližuje technické nástroje k publikování on-line a funkční a obchodní modely on-line médií. Popisuje základní pravidla pro tvorbu textu k on-line publikaci a poskytuje čtenářům ucelený pohled na internetová média.
společenské vědy
Ukázky

Internetová publicistika

237 Kč
190 Kč
Kultura jako faktor volného času - 20%
Monografie se pokouší přispět k odpovědi na otázku, jakým způsobem lidé tráví svůj volný čas, jaká část jejich volnočasových aktivit je kulturní povahy a zejména jak tyto aktivity souvisí s ostatními způsoby trávení volného času.
společenské vědy
Ukázky

Kultura jako faktor volného času

69 Kč
55 Kč
Vzpoura deprivantů - 20%
(2x)
Kniha je určena všem lidem zajímajícím se o zlo ve společnosti - autoři se pokoušejí pochopit, proč jsou někteří lidé zrůdy, bez ohledu na to, zda se chovají kriminálně, nebo zákonu unikají a jsou z nich lidé někdy nesmírně mocní, bohatí - a oblíbení.
společenské vědy
Ukázky

Vzpoura deprivantů

199 Kč
159 Kč
České vysoké školství - 20%
Renomovaní čeští autoři přináší první komplexní a teoreticky založený pohled na vývoj českého vysokého školství po roce 1989.
společenské vědy
Ukázky

České vysoké školství

271 Kč
217 Kč
Demokracie v lokálním politickém prostoru - 20%
Publikace se zabývá fungováním demokratických mechanismů na lokální úrovni, v městech a obcích České republiky. Jde o důležitý problém demokratické teorie i politické praxe, která se tradičně zaměřuje spíše na národní úroveň demokratického procesu.
společenské vědy
Ukázky

Demokracie v lokálním politickém prostoru

302 Kč
242 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 198 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 > >>