Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
horory

Šepot z lesa
(3x)
Mezi stromy číhá zlo… Před dvaceti lety v hlubokých lesích Orlických hor beze stopy zmizel jeho nejlepší kamarád. Teď se investigativní novinář Petr vrací do rodné vesnice, aby se vyrovnal s rozvodem a dal dohromady dům, který zdědil po matce.
horory
Ukázky

Šepot z lesa

319 Kč
Pastýř
(2x)
Na Štědrý den roku 1957 se vrací z Německa domů mladý pilot královského letectva. Jeho letový plán je jednoduchý, palivová nádrž plná. Vše probíhá normálně...
horory
Ukázky

Pastýř

179 Kč
Hrobník
(1x)
1893: Augustin Rothmayer pracuje jako hrobník na známém vídeňském ústředním hřbitově.
horory
Ukázky

Hrobník

319 Kč
Zvuk
(1x)
Na úpatí hory Mount Hood líčí šestnáctiletá Tennant se svou osmiletou sestrou Sophií pasti na zajíce. Náhle je zasáhnou podivné vibrace vycházející z lesa. Postupně nabývají na intenzitě, až zní jako ohlušující křik. Jejich rodiče je rychle odvedou pryč a schovají v podzemním krytu. Zvuk však sílí...
horory
Ukázky

Zvuk

319 Kč
Sára
Napadlo vás někdy, kolik zbloudilých duší pobíhá po nemocničních chodbách? Kolik lidí zemřelo v průběhu let za tamními zdmi a navěky tak uvízlo kdesi mezi světy? Mají vůbec naději přejít na druhý břeh?
horory
Ukázky

Sára

169 Kč
Stranger Things: Rebelka Robin
Střední škola je příšera, která pohltí všechno, co máte rádi. Tohle moc dobře ví Robin Buckleyová, oblíbená postava třetí řady hororového sci-fi seriálu televize Netflix a nyní také hrdinka románu Rebelka Robin.
horory
Ukázky

Stranger Things: Rebelka Robin

298 Kč
Rohy
Příběh o lásce, pomstě a temných stránkách lidské duše se vine jako cesta krajinou plnou překvapení a nečekaných zvratů, z nichž největší čeká samozřejmě na konci.
horory
Ukázky

Rohy

240 Kč
Pytel kostí
(1x)
Ústřední postavou tohoto strhujícího románu je spisovatel Mike Noonan, který ztratil tragicky ženu a s ní i nenarozené dítě.
horory
Ukázky

Pytel kostí

299 Kč
Temná půle
Stvořit George Starka bylo snadné, zbavit se ho bude mnohem těžší… Spisovatel Ted Baumont je obviněn ze série brutálních vražd. Nejenže byly na místě zločinu nalezeny jeho otisky prstů, svědčí proti němu i další důkazy. Ted prohlašuje, že je nevinen.
horory
Ukázky

Temná půle

259 Kč
Mrtvá zóna
(1x)
Mrtvá zóna je napínavý a dobrodružný příběh, odehrávající se na pozadí skutečných historických událostí v USA v sedmdesátých letech dvacátého století. Je v pořadí teprve pátým publikovaným románem Stephena Kinga - a stále patří k jeho nejúspěšnějším.
horory
Ukázky

Mrtvá zóna

249 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 33 položek
1 2 3 4 > >>