Nejprodávanější tituly - leden 2023
psychologie pro každého

Soulcraft – síla duše - 11%
Stránky této knihy, vyplněné technikami soulcraftu, příběhy, básněmi a instrukcemi vás zvou pustit se na současnou, západní, na přírodě založenou pouť do divokých krajů vlastní duše.
psychologie pro každého

Soulcraft – síla duše

387 Kč
344 Kč
Velká kniha rétoriky - 20%
Chcete, aby při vašem proslovu lidé se zaujetím a pozorně poslouchali? Chcete, aby byli překvapeni, jak rychle jim uběhl čas během vašeho vystoupení? Chcete, aby vás následně odměnili zaslouženým potleskem? Díky této knize to zvládnete.
psychologie pro každého
Ukázky

Velká kniha rétoriky

271 Kč
217 Kč
Hněv a jeho smysl - 11%
Rozpoznání hněvu a fantazií s ním spojených je cestou, jak uvést do rovnováhy vztah mezi já a okolním světem. Kniha je určena psychologům, psychoterapeutům a čtenářům se zájmem o populárně psychologickou tematiku.
psychologie pro každého

Hněv a jeho smysl

278 Kč
247 Kč
Inkluzivní vzdělávání - 20%
Monografie je věnována pedagogickému konceptu, podle nějž by všechny děti měly navštěvovat třídy hlavního vzdělávacího proudu, a to bez ohledu na stupeň svého postižení.
psychologie pro každého
Ukázky

Inkluzivní vzdělávání

271 Kč
217 Kč
Jak přežít pubertu svých dětí - 20%
Máte doma dospívající dítě a někdy nabýváte dojmu, že pochází z jiné planety? Rádi byste porozuměli své dospívající ratolesti? Známá česká autorka vám poradí jak na to.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak přežít pubertu svých dětí

186 Kč
149 Kč
Jak s dobrou náladou překonat nepříjemné situace - 14%
Překonejte spolu s námi vtipnou a humornou formou nepříjemné situace, do kterých se během života dostane snad každý z nás. Doufáme, že vám tato kniha pomůže vstoupit do nových dnů s dobrou náladou a ukáže, jak dosahovat maximálních výkonů.
psychologie pro každého

Jak s dobrou náladou překonat nepříjemné situace

181 Kč
156 Kč
Psychologie osobnosti - 11%
(1x)
Psychologie osobnosti usiluje o poznání a pochopení člověka, jeho psychiky, stejně tak i o sebepoznání a sebeporozumění.
psychologie pro každého

Psychologie osobnosti

248 Kč
220 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Jaký jsem, kdo jsem, jak si mohu rozumět s druhými, jaký smysl má moje existence tady a teď? Psychologie osobnosti je jeden z oborů, v nichž se hraje o sebepochopení člověka, každého jednotlivce, i čtenáře této knihy.
psychologie pro každého

Psychologie osobnosti

352 Kč
303 Kč
Praktická komunikace pro každý den - 20%
(1x)
"Každý den se setkáváme s lidmi. Jednáme s nimi. Hovoříme s nimi. Nasloucháme jim. Domlouváme se s nimi. Přicházíme s nimi do přátelského kontaktu, ale též do sporů a konfliktů. Každý den se snažíme o porozumění. ...
psychologie pro každého
Ukázky

Praktická komunikace pro každý den

144 Kč
115 Kč
Trénování paměti a poznávacích schopností - 20%
Rostoucí počet vědců, lékařů a psychologů je přesvědčen, že namáhavé a rozmanité cvičení duševních funkcí může pomáhat v bitvě s jejich úpadkem, který často nabývá až podoby demence. Kniha je určena široké veřejnosti.
psychologie pro každého
Ukázky

Trénování paměti a poznávacích schopností

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 274 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 > >>