Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
pohádky a legendy

Táta to motá - 20%
(1x)
Možná že už znáte tetu Bětu, která plete svetry, čepice, rukavice a šály. Nejradši ze všeho však vypráví Šárce a Vašíkovi popletené pohádky. A co jich už bylo! Tentokrát teta Běta nemá čas.
pohádky a legendy
Ukázky

Táta to motá

149 Kč
119 Kč
Čertí babička - 20%
Před touhle babičkou se třese i sám Lucifer! Ale nebojte se jí, peče výborné buchty, umí léčit, elánu má za sto čertů, a hlavně se od ní ledacos moudrého přiučíte. A ještě se u toho po čertech nasmějete.
pohádky a legendy
Ukázky

Čertí babička

169 Kč
135 Kč
Psí hrdina - 20%
Přečtěte si příběh o tom, jak se z neduživého štěňátka stane psí hrdina! Lovecká fenka Asta přivede na svět pět štěňat. Jedno z nich, Arpy, se narodí s vykloubenou nožkou. Co se psem, který nechodí? Arpy se nevzdává a všechny hodně překvapí.
pohádky a legendy
Ukázky

Psí hrdina

161 Kč
129 Kč
Pohádky Boženy Němcové - 20%
Klasické pohádky Boženy Němcové doplněné dětskými ilustracemi. Kniha obsahuje celkem 14 pohádek a 20 původních ilustrací.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádky Boženy Němcové

69 Kč
55 Kč
Chytré pohádky z lesní mýtinky - 20%
Veverčák, ptáci pěnkaváci, bobří bratři, mrzutý jezevec, starostlivý jelen a mnoho dalších zvířátek nás zavede na mýtinu u vykotlaného dubu.
pohádky a legendy
Ukázky

Chytré pohádky z lesní mýtinky

169 Kč
135 Kč
Chytré pohádky z městské zahrádky - 20%
Zvědavý pavouček, chytrá myška, nenechavá moucha a spousta dalších zvířátek, které žijí s lidmi ve městech a na zahrádkách, pozorují lidské hemžení. Jsou dobří pozorovatelé, ale mohou se od nás, od lidí, skutečně něčemu přiučit?
pohádky a legendy
Ukázky

Chytré pohádky z městské zahrádky

169 Kč
135 Kč
Povídání o pejskovi a kočičce - 20%
(2x)
S nesmrtelnou dvojicí pejska a kočičky si budeme vyprávět, jak myli podlahu, jak si pejsek roztrhl kaťata, jak dělali k svátku dort, jak našli panenku, která tence plakala a další oblíbené pohádky.
pohádky a legendy
Ukázky

Povídání o pejskovi a kočičce

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 17 položek
<< < 1 2