Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
biologie

Multiorgasmický muž - 20%
Naučte se oddělit orgasmus a ejakulaci! Radujte se z vyšší vitality a dožijte se vyššího věku! Prožívejte ihned opakované orgasmy! V Čechách dávno doprodaný světový bestseller nyní znovu dostupný v revidovaném vydání.
biologie
Ukázky

Multiorgasmický muž

219 Kč
175 Kč
Užitečné bakterie pro zdravou pokožku - 20%
Kůže je naším nejrozsáhlejším tělesným orgánem, proto je nezbytné o ni dobře pečovat.
biologie
Ukázky

Užitečné bakterie pro zdravou pokožku

280 Kč
224 Kč
Biologie v pěti lekcích - 20%
(1x)
Otázku po původu a podstatě života si lidé pokládali odnepaměti, ale odpověď na ni se po většinu historie nesla v duchu domněnek a více či méně podložených spekulací.
biologie
Ukázky

Biologie v pěti lekcích

199 Kč
159 Kč
Jak pracuje váš mozek - 20%
Kniha doporučuje, jak si lépe uspořádat pracovní aktivity tím, že ovlivníme práci svého mozku. Věnuje se popisu základů myšlení, emocím a motivaci, spolupráci s ostatními a soustředí se na vyvolání změny návyků u sebe i ostatních.
biologie
Ukázky

Jak pracuje váš mozek

239 Kč
191 Kč
O parazitech a lidech - 20%
(1x)

Tato kniha je o parazitech… a lidech, samozřejmě. Hned na úvod si musíme něco ujasnit: tato planeta je planetou parazitů a parazitický způsob života je nejrozšířenější životní strategií na Zemi.

biologie
Ukázky

O parazitech a lidech

269 Kč
215 Kč
Rok v českém lese - 20%
Lesy mají pro existenci života na naší planetě zcela nezastupitelné místo. V této knize se dozvíte nejen o jejich vzniku a významu, ale také o rozmanitých organismech, které v těchto ekosystémech pobývají a žijí.
biologie
Ukázky

Rok v českém lese

169 Kč
135 Kč
Základy biologie a genetiky člověka - 20%
V novém vydání učebnice studenti najdou vysvětlení obecných principů genetiky a podrobnější informace o speciálních podoblastech, jako je např. cytogenetika, molekulární genetika nebo imunogenetika a genetika ontogeneze.
biologie
Ukázky

Základy biologie a genetiky člověka

200 Kč
160 Kč
Chování - 20%
(1x)
Proč se chováme tak, jak se chováme? Takovou otázku se pokoušeli zodpovědět mnozí a už rozmanitost přístupů, jak ji lze uchopit, naznačuje, že se jedná o úlohu navýsost zapeklitou.
biologie
Ukázky

Chování

499 Kč
399 Kč
Nová cesta do pravěku - 20%
(1x)
Zkusili jste si už představit, jaké by to bylo, podívat se do dávnověku Země? Třeba do doby impozantních dinosaurů? Pozorovat zblízka obrněného stegosaura nebo triceratopse, utíkat před děsivým tyranosaurem, zaplavat si s ichtyosaury, proletět se na rogalu spolu s obřími ptakoještěry nebo si pohladit roztomilé opeřené dinosaurky?
biologie
Ukázky

Nová cesta do pravěku

249 Kč
199 Kč
Červená královna - 20%

Červená královna je poutavě napsaná encyklopedie nejnovějších vědeckých názorů na lidskou přirozenost.

biologie
Ukázky

Červená královna

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>