Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
medicína

Paliativní medicína pro praxi - 20%
Paliativní medicína si klade ambiciózní cíl: udržet dobrou kvalitu života i v situaci pokročilého nevyléčitelného onemocnění. Snaží se především mírnit bolest a další tělesné symptomy.
medicína
Ukázky

Paliativní medicína pro praxi

290 Kč
232 Kč
Psychoterapie dítěte - 20%
Jedinečná publikace je autentickým a komentovaným záznamem psychoanalyticky orientované psychoterapie šestiletého chlapce.
medicína
Ukázky

Psychoterapie dítěte

135 Kč
108 Kč
Současný výzkum psychoterapie - 20%
V souladu se současnými trendy zkoumání konkrétního přínosu psychoterapie autor představuje čtenáři metody objektivního posouzení její prospěšnosti a přibližuje různé nástroje pro zmapování výsledků jejího působení.
medicína
Ukázky

Současný výzkum psychoterapie

150 Kč
120 Kč
Hovory s terapeuty - 20%
Rozhovory s předními českými terapeuty a psychoterapeuty o vnitřních konfliktech, partnerských krizích, paralelních vztazích, depresích, úzkostech, o pocitech, emocích, cestách ke štěstí, ale i o závislostech a o smrti vycházejí z prožitků...
medicína
Ukázky

Hovory s terapeuty

289 Kč
231 Kč
Foniatrie - 20%
Předkládaný učební text nabízí přehled moderních znalostí z oboru foniatrie, který sice úzce souvisí s oborem otorinolaryngologie, ale má vazby na další obory.
medicína
Ukázky

Foniatrie

130 Kč
104 Kč
Gerontopsychiatrie v klinické praxi - 20%
Publikace přináší přehled nejdůležitějších psychiatrických diagnóz staršího věku, jejich etiopatogenezi, klinický obraz a možnosti léčby včetně možností nefarmakologických intervencí.
medicína
Ukázky

Gerontopsychiatrie v klinické praxi

484 Kč
387 Kč
Hygiena a epidemiologie pro bakaláře - 20%
Výukové texty pro studenty lékařství obsahují tradiční témata hygieny a epidemiologie jako biomedicínského základu primární prevence nemocí v novém pojetí.
medicína

Hygiena a epidemiologie pro bakaláře

180 Kč
144 Kč
Lepší polovička - 20%
Ženy žijí déle než muži. Mají silnější imunitní systém. Dokážou se lépe vypořádat s nádorovým onemocněním i s hladem a vidí svět v širším barevném spektru. Ve všech fázích života si zkrátka vedou lépe než muži. Čím to je? A proč se nám vštěpuje opak? Oceňovaný lékař a vědec Shäron Moalem hledal odpovědi na tyto otázky a zjistil, že důvod tkví v naší genetické výbavě. Dva chromozomy X poskytují ženám v boji o přežití značnou výhodu.
medicína
Ukázky

Lepší polovička

279 Kč
223 Kč
Respekt a úcta v porodnictví - 20%
Monografie odhaluje hluboký význam dané problematiky, je určena pro odbornou veřejnost, konkrétně pro porodní asistentky, sestry, lékaře (gynekology-porodníky), pro studenty porodní asistence, ošetřovatelství v pregraduální a postgraduální přípravě, pro psychology, pedagogy v oboru porodní asistence a ošetřovatelství.
medicína
Ukázky

Respekt a úcta v porodnictví

212 Kč
170 Kč
Soudní lékařství - 20%
Soudní lékařství a soudní toxikologie jsou obory, které se v České republice zařazují do zdravotnictví, ale mají vztah i k orgánům činným v trestním a civilním řízení.
medicína
Ukázky

Soudní lékařství

390 Kč
312 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 113 položek
<< < 1 2 3 4 .. 12 > >>