Nejprodávanější knihy - leden 2023
tarot a věštění

Karty pravé lásky - 6%
(2x)
Kdo z nás nemá otázky o partnerství, vztazích a lásce? Chtěli byste najít toho pravého (tu pravou), anebo zažívat více radosti a naplnění ve svém stávajícím vztahu? Karty pravé lásky vám budou průvodcem v záležitostech srdce.
tarot a věštění

Karty pravé lásky

220 Kč
207 Kč
Karty vědomé duše - 6%
(3x)
Karty vědomé duše oslavují přírodu a uctívají božské ženství ve všech jeho podobách: od anděla přes vílu, bohyni, dívku a matku až po stařenu.
tarot a věštění

Karty vědomé duše

169 Kč
159 Kč
Snadný Tarot - 6%
Vydejte se na svou Tarotovou cestu se skvělou učitelkou Barbarou Moore.
tarot a věštění

Snadný Tarot

220 Kč
207 Kč
Orákulum duše zvířat - 6%
(1x)
šechna zvířata – ať už opeřená nebo chlupatá, z vody, země nebo nebe – mají schopnost vysílat k nám jedinečné zprávy, které jsou v souladu s naší autentickou potřebou a přicházejí ve správný čas na správném místě.
tarot a věštění

Orákulum duše zvířat

377 Kč
355 Kč
Orákulum moudrosti - 6%
(1x)
Orákulum moudrosti je posvátný komunikační systém, soubor 52 karet, založený na synergii starobylých divinačních nástrojů.
tarot a věštění

Orákulum moudrosti

377 Kč
355 Kč
Orákulum šamanského snění - 6%
(1x)
Obrazy Orákula šamanského snění čerpají z magické snové říše šamanů plné archetypů a zároveň vám předkládají moderní a nové způsoby interpretace.
tarot a věštění

Orákulum šamanského snění

424 Kč
399 Kč
Poselství draků - 6%
(1x)
Draci jsou mocné, tvořivé a vznešené bytosti s obrovským soucitem a mnohdy suchým smyslem pro humor. Tyto výjimečné vykládací karty vám zprostředkovávají energii a vhledy třiceti tří mocných dračích průvodců.
tarot a věštění

Poselství draků

339 Kč
319 Kč
Starobylá anatomie tarotu - 11%
(1x)
Tarotová sada pro moderního mystika se starobylými rostlinami a anatomickými kresbami. Přírodní historie se setkává s spiritualitou v luxusní krabicové sadě karet a průvodci od Claire Goodchildové, majitelky designového studia Black and the Moon.
tarot a věštění

Starobylá anatomie tarotu

629 Kč
559 Kč
Andělé a předkové - 6%
(1x)
Andělé mají v různých kulturách ta nejrůznější jména a tváře, ale jejich esence a poslání jsou vždy stejné: milovat, pomáhat a provázet. Svou moudrost, poznání, zkušenosti a kouzlo vám nabízejí také předkové, mudrci, bojovníci, medicinmani, ...
tarot a věštění

Andělé a předkové

377 Kč
355 Kč
Magický Měsíc - 6%
(3x)
Konstelace a fáze Měsíce mají nesmírný vliv na náš každodenní život. Využijte tyto speciální vykládací karty k tomu, abyste se o jejich vlivu a energiích dozvěděli více a napojili se na odvěkou moudrost, která vás může léčit.
tarot a věštění

Magický Měsíc

377 Kč
355 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>