Nejprodávanější e-knihy - leden 2023
erotika

Pan Pracháč
S Biancou jsem se potkal ve výtahu. Když jsme uvízli, jela se mnou pořídit rozhovor. Kvůli mému oblečení mě krásná novinářka s havraními vlasy považovala za poslíčka.
erotika
Ukázky

Pan Pracháč

229 Kč
30 dní touhy
(2x)
Kniha Třicet dní touhy je erotický román o mladé vdově Alysse, které manžel těsně před smrtí věnoval třicet karet s různými erotickými úkoly. Rob si přeje, aby jeho milovaná po jeho smrti tyto úkoly postupně plnila.
erotika
Ukázky

30 dní touhy

297 Kč
Hanbaté příběhy
Erotické povídky zaměřené na sousedské vztahy, rodinné poměry a náhodná setkání. Také na politiku, revoluční dění a válečné situace. Zabývají se i některými sexuálními deviacemi. Autor k těmto tématům přistupuje s nadhledem, humorem i soucitem.
erotika
Ukázky

Hanbaté příběhy

198 Kč
Horké výstřiky
Padesát erotických povídek, v kterých si zkrátka každý přijde na své. Je to kniha, ve které pro romantiku nezbývá moc místa. Kniha plná příběhů. Nejen o vzrušujících zážitcích, ale i tajných snech a představách.
erotika
Ukázky

Horké výstřiky

89 Kč
Osudná touha - 31%
Sex s šéfem je něco nepředstavitelného – s tímto postojem se Claire Morganová dostala do jedné z nejznámějších reklamních agentur. Ale když stanula svému šéfovi tváří v tvář a uviděla v jeho očích chtíč, došlo jí, že své předsevzetí asi nedodrží.
erotika
Ukázky

Osudná touha

49 Kč
34 Kč
Tango vášně - 31%
Kvůli zranění musela úspěšná profesionální tanečnice Julia Vogtová ukončit svou aktivní kariéru. Aby se dál mohla věnovat své vášni, chtěla otevřít taneční školu.
erotika
Ukázky

Tango vášně

49 Kč
34 Kč
Hra v masce - 31%
Schopná čtyřiadvacetiletá hackerka Emily Milerová, která žije jen svou prací, odjíždí se svým nadřízeným na služební cestu do Londýna. Tam se setkává s potenciálním zákazníkem Christhoperem Brooksem, ředitelem a vlastníkem velké softwarové firmy.
erotika
Ukázky

Hra v masce

49 Kč
34 Kč
Země plná otroků
(1x)
Dominka Svobodová je elitní česká Domina, která se rozhodla zveřejnit zážitky a historky ze své mnohaleté praxe.
erotika
Ukázky

Země plná otroků

79 Kč
Milostná růže
Milostná růže pojednává o zprvu nevinném hraběcím synovi, který je svými bratranci zasvěcován do erotických radovánek a který se následně rozhodne vytvořit si vlastní harém na svém bretaňském zámku.
erotika
Ukázky

Milostná růže

50 Kč
Umění mrdati
(1x)
Kontroverzní dílko připisované Vítězslavu Nezvalovi. Kniha je stylizována do formy dopisu z první poloviny 19. století. Otevřené, poeticky opsané rady mají být návodem i poučením, jak obstát jako milovník ve světě tělesné smyslnosti a ženské náruče.
erotika
Ukázky

Umění mrdati

50 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>